Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnessskaa24

Karmic piersia czy nie??

Polecane posty

Gość Agnessskaa24

Czesc dziewczyny!! Mam do was pytanie i prosze o podpowiedz. W zeszlym tygodniu dowiedzialam sie ze jestem w 3 tygodniu ciazy :) (hura) Ale zastanawia mnie czy karmic piersia czy nie? poniewaz mam dosyc male piersi miseczka B 36. Wiekszosc moich znajomych mówi ze po karmieniu maleja piersi, a jesli nie karmisz to zostaja w normalnym rozmiarze. Czy to prawda? Dziewczyny które znam mówia ze to cale karmienie piersia wcale nie wplywa na zdrowie dziecka, mam znajome które karmily a dzieci chorowaly caly czas, a te które nie karmily maja zdrowe silne dzieci. Mam juz w glowie metlik, bardzo chcialabym karmic piersia ale boje sie ze w ogole znikna mi piersi i juz w ogole bede brzydka, mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi. Cala jestem bardzo chuda i nieproporcjonalna, piersi tez nie mam a co dopiero gdybym je stracila calkiem. Wiec jak to jest z tym rozmiarem?? jesli nie bede karmic to piersi nie zmaleja? W jaki sposób lekarze wysysaliby mi mleko??

Gość hahahahahahaha
kolejna prowokacja

Gość Agnessskaa24
Dlaczego mialabym prowokowac?? Prosze o jakas rade, chcialabym aby ktos mi doradzil jakas normalna kobieta która mnie rozumie.

Gość Agnessskaa24
Jest tu ktos?? prosze o rade, karmic czy nie :( ?

Gość sadzeze to prowokacja
bo chzba nie jestes az tak glupia???

Gość Agnessskaa24
Nie jestem glupia ok? i nie jestem prowokatorka. Ja poprostu nie mam ZIELONEGO POJECIA O KARMIENIU PIERSIA I MACIERZYNSTWIE A JESTEM W CIAZY I CHCIALAM SIE PORADZIC!!!!!!!!

Gość kasiunia
Jeżeli dla Ciebie ważniejszy jest wygląd twoich piersi od zdrowia twojego dziecka to chyba z tobą coś nie tak...

Gość zaswer
piersi nie znikna, zrobia sie rozstepy a potem troche obwisna