Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

powypadkowa

czy jesteście zazdrosne o swojego męża

Polecane posty

Gość nie jestem szkoda mi na to
czasu,lubie jak sie podoba innym ludziom, niezaleznie od plci

Gość trzeba poprawić sobie
swoją samoocenę :)

Gość a dlaczego przeciętna
? Myśl o sobie ,że jesteś wyjątkowa ! :)

Gość nie bo wiem ze jestem
lepsza od innych -akurat DLA NIEGO - wypracowałam to i czuję sie pewnie. Nie znajdzie łatwo baby dobrej dla tesciowej, dobrze gotujacej, wyksztalcoenj, ktora ma ladnie w domu, chwali go bez konca i zapewnia mu ciekawe towarzystwo plci obojga. Za leniwy na to.

Dzięki i chyba muszę troche przytyć bo bo to mój kompleks.Mam 158 a ważę tylko 40.Wszystkie diety są raczej na odchudzanie.

Gość zazdrośnica 29
Tak, jestem zazdrosna. I żałuję tego. Chciałabym wyrzucić tę emocję z siebie. Jest to zabójcze, przede wszystkim dla mnie. Jednakże gdyby nie zazdrość, to nie dowiedziałąbym się paru istotnych rzeczy czytaj o koleżance, koleżankach.

muszę się tego uczucia pozbyć bo zamiast się cieszyć i być szczęsliwa często się zasmucam,może powodem jest to że nie bardzo ufam ludziom,że zbyt dużo zła na świecie,nie ważne są przyżeczenia ani honor

ja tez jestem zazdrosna i to cholernie. gdy idziemy gdzies razem to sie na niego inne patrza. i to mnie juz zlosci a co dopiero jak idzie z kolegami na piwo to dostaje wariacji. ehh

często przez to jestem zła sama na siebie a gdy zbyt długo nie wraca mąż w mojej głowie tańczy wyobraźnia,oczywiście obrazy które same wchodzą mi do głowy.

Gość zasdroosna
Dziękuje za wszystkie Wasze wypowiedzi,postaram się walczyć z moją zazdrością.Pozdrawiam:)