Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezimienna-taka jedna..

Intymny defekt...

Polecane posty

Może to idiotyczne, ale czy można mieć kompleksy z powodu wyglądu swoich warg sromowych?? Ja mam właśnie taki problem..moje wargi sromowe wewnętrzne są większe niż te zewnętrzne...to okropnie krępujące...Nie ma mowy o wizycie u ginekologa-faceta, bo wydaje mi się, że on patrzył by tylko na to "cudo"..chyba umarła bym ze wstydu..nawet w sytuacjach intymnych z moim mężem, staram się żeby on nie przyglądał się jej zbytnio:)..on ciągle mi mówi, ze wszystko jest ok,że on ją uwielbia i takie tam..ale mnie to jakoś nie przekonuje...już nawet myślałam o jakimś zabiegu plastycznym, ale koszty mnie przerażają....czy ja świruję??

Gość niestety świrujesz
i naoglądałaś się wyretuszowanych zdjęć w fotoshopach. Operacja zmiejszenia warg sromowych, labia minore, ma wiele skutków ubocznych. Może nastąpić przecięcie nerwów i w efekcie odczuwamy ból podczas stosunków. Może być także to co występuje u kobiet rytualnie okaleczanych, zrosty powodujące olbrzymie kłopoty przy porodach, zagrażające życiu kobiety i noworodka. Decyzja należy do ciebie.

Gość SDSFGFH
MAM PODOBNZ PROBLEM ł) bzłam u ginekologa powiedyial ye taka juy moja uroda * ja mam taki sinz kolor lekary powiedyial ye mam sie nie pryejmowac bo co droga kobieta tak ma i pryzchodya do niego y cyzms o wiele gorsyzm ... moj may tey twierdzi ze jest ok :(ja mam takie zewnetrzne wargi obwisle i sine :(

Gość DFHJ
SORY KLAWIATRA MI SIE PRZESTAWILA MAM NADZIEJE ZZE ROZCZYTASZ :)

Gość tak co druga ma
dokladnie co dwudziesta-druga ;) Ale co miał powiedzieć.... :P

Gość dfgnhmj
:(

moj tata jest hutnikiem i kazał wywiesić moje wargi srmowe jako flage by jak sztandary łopotały radośnie na wietrze

Gość 184789923798
czy ten lekarz był kobietą?

Gość ASFDG
NIE MĘŻCZYZNĄ :)

Gość tzn ze sklamał
to mial byc taki komplement typu. nie odchudzaj się - zobacz ile kaszalotów na swiecie co dwudziesta-druga to kaszalot ;) hehehhehe

Gość 1836861
Kafeteria to kiedyś było forum an poziomie..a teraz większość odpowiadaczy to gówniarze, którym nie chce się odrabiać lekcji, tylko siedzą na O2 i oglądają gołe baby:(

Gość 1836861
albo tak jak ja się masturbują

Gość przyzwyczaisz sie...
zbieraj PUNKTY odbieraj NAGRODY www.zaproszenialockerz.eu Odbierz ZAPROSZENIE i Zobacz jakie to PROSTE! Nie wierzysz? Wejdź i sie przekonaj!

Gość de szampania
tez mam ten problem i sie tego bardzo wstydze. Moj maz tez mi mowie, ze jest wszystko ok.... Mnie niestety nie tylko moje wargi sie nie podobaja ale mi bardzo przeszkadzaja. Np. ja nosze dzinsy to mnie boli w kroku bo za duze wargi sie tam nie mieszcza jak normalne...dziwnie to moze brzmi ale tak jest....dzinsy nosze wiec rzadko. W lecie natomiast bardzo sie poce w okolicach intymnych, majtki mam przewaznie mokre i wargi sie ocieraja o siebie i to tez bardzo piecze i boli. Myslalam nad operacja, chcialabym ja zrobic ale najpierw chce urodzic dziecko, bo slyszalam, ze moga byc komplikacje.... chcialam sie wygadac, nie oczekuje odpowiedzi...

Gość MIRRRABEEELLLKA
EJ LASKI POKAZCIE JAKIES ZDJECIE JAK TO WUGLADA JAK SA DUZE? HMM MOZE JA TEZ TAKIA MAM NAWET NIE WEIM:O

Gość matko jedyna, ludzie
Każda z nas ma inne, a te każde ''inne'' są normalne. Jedna ma wargi wewnętrzne większe niż zewnętrzne - tzw. bułeczki i to JEST NORMALNE. Inne mają te zewnętrzne większe - tzw. motylek , jedne maja siny kolor, inne ciemnoróżowy, a kolejne wręcz fioletowy. TO WSZYSTKO JEST NORMALNE. Naoglądałyście się wyretuszowanych zdjęć, gdzie panienki maja super równe, jasnoróżowe wargi, taaaa, idźcie do gina i zapytajcie czy coś z wami nie tak, każda z nas tak ma. Ja osobiście mam motylka, wargi mam ciemne, wręcz szare, byłam u wielu ginów w swoim życiu i żaden nie powiedział, że coś jest nie tak - bo po prostu tak mamy i koniec. Pogódźcie się z tym!

Gość de szampania
mi nie chodzi o wyglad bo mi sie nie podoba tylko, ze mnie az boli z tej wielkosci.......

Gość a wiecie co wam powiem
mój dziadek hodował króliki:D