Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana...

czy jestem w ciazy?

Polecane posty

Gość zalamana...

okres spoznia mi sie juz przeszlo tydzien. ciagle mam wymioty,mdlosci...:( test wyszedl negatywny. ostatnio mialam jednodniowe plamienia i potem nic,dalej brak okresu:( zaznaczam ze wspolzylam bez zabezpieczenia:( pomocy,co to moze byc:(

Gość Meliissssaaa
tak jestes i wyper**laj do gina :D

Gość zalamana...
pytam powaznie...to nie sa zadne prowokacje itp. chce tylko wiedziec jakie prawdopodobienstwo jest zajscia w ciaze i nie wykrycia jej przez test:( caly czas obawiam sie ze jestem:(

Gość zalamana...
mam nadzieje ze w koncu pojawi sie tu jakas normalna i konkretna osoba:P obym nie byla bo takto przyjdzie mi 4tys na aborcje wywalic:(

Następna............ciąża urojona. Wymioty i mdłości to chyba od głupich myśłi bo na tym etapie ciąży to co najwyżej być miała lekko podwyższoną temp.:)

Gość zalamana...
dalam dupy kominiarzowi, sami rozumiecie

Gość cmentarna oragne342
hmmm najlepiej sprawdz u ginekologa,bedziesz miala 100% pewnosc. takto ciezko powiedziec,niby test nie myli sie w 99%...szkoda tylko ze nie pomyslalas o zabezpieczeniu...coz,jakby co,pamietaj jaka jest ostatnia deska ratunku;)

Weź dziewczyno nie zachęcaj ludzi do aborcji, opanuj się. Już drugi post widzę, w którym to robisz. Mądra jestes?