Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Myszka156

Problem

Polecane posty

Jestem z chłopakiem prawie 9 miesięcy jesteśmy bardzo szczęśliwi . On poza mną świata nie widzi wszystko robi pod kątem mnie . I wczoraj ze znajomymi zagraliśmy w szczerość .. zapytano go o dziewczynę najlepiej całującą w jego zyciu .. oczywiście powiedział , że ja , a jak zapytano go . . . przedemną powiedział pewna pani O ... zabolało .. :( i kolejne pytania dotyczace bylych też wiązaly się z nią .. :( np : jaka cię najbardziej podniecała .. Nadal mnie to kuje w środku , udaje , że jest okej , gdy nie jest .. On wie , że mnie to boli przepraszał mnie .. , ale co ja poradze ! mam wstręt teraz do niej .. jeszcze do tego on byl z nią miesiąc przedemną .. teraz się nie za bardzo lubią .. a ja ciągle mam myśli , że on mnie z nią zdradzi .. ;((!! pomocy .. :(

Gość branzel spuszczony
i pewnie wiesza nad waszym łózkiem plakat z modelką by mu stał bo do ciebie nie może

Trzeba było zagrać w domino. I po problemie. A swoją drogą, nikt nie powiedział przecież, że partner/partnerka ma mieć czyste konto, to chyba normalne i ludzkie, że z kimś się spotykał przed Tobą. Nie rób paniki i nie przesadzaj. Gdyby każdy tak myślał, świat by się skończył. A dla Ciebie On jest najlepszy we wszystkim? Ale tak uczciwie odpowiedz.

no tak .. właśnie on jest inny ! nei jak każdy ze zalezy na jedny . jest wspaniały :)

Gość
boze kobieto wyluzuj jest z toba? jest. faceci sa prosci jakby chcial byc z nia to by byl i dlaczego masz pretensje? kazdy ma jakas przeszlosc ty tez ile ty masz lat w ogole?

No Właśnie .. :( mam wspaniałego chłopaka jestem z nim szczęśliwa , ale nie mogę przestać myśleć o jego przeszłości no .. :( ! coś ze mną chyba nie tak skoro patrze w jego przeszłość .. ja mam 17 lat a on 18 .

Gość jesteś bardzo zaborcza

Gość a loda mu robisz