Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luganka

Oddam gratis magazyny ślubne z lat 2008/2009

Polecane posty

Gość Luganka

Witajcie! Jestem świeżo upieczoną mężatką i chętnie oddam jakiejś pannie młodej-to-be magazyny nt. mody ślubnej, ktore przez prawie rok zebrałam. Jest to ok. 10 magazynów kolorowych w jęz. polskim i niemieckim. To dobre źródło inspiracji fasonów sukien, kolorów dekoracji, usadzenia gości przy stole itp. Mieszkam w Warszawie, więc mogę umówić się gdzieś w centrum na przekazanie paczki. Pozdrawiam wszystkie młode!

Gość evvvunia
a nie mozesz tego wysłac?

tequila, jak ja cie dawno nie widzialam:) widze po suwaczku ze moge pogratulowac:) i ze slub juz niebawem:) napisz mi na maila albo na naszym starym topie co slychac, jak sie chowa kota itd, zebysmy tu nie spamowaly. evvvunia: 10 gazet slubnych to pewnie ponad kilogram wazy. Nie dosc ze dziewczyna chce komus oddac cos za darmo to jeszcze ma placic za przesylke, latac po pocztach itd, zeby ktos laskawie wzial???

Gość evvvunia
no bo narazie zapytalam czy autorka mogłaby wogole to wysłac

autorka ci wyraznie napisala ze odda osobiscie w centrum Warszawy. Jakby chciala latac po pocztach i wysylac to by zaznaczyla. Nie ma takiej ochoty wiec to uszanuj, ksiezniczko z bozej laski. Nie dosc ze cos daja to ty stawiasz warunki. jak bys jej zaplacila? Myslisz ze kazdy ma ochote wysylac swoje dane osobowe i numer konta obcym osobom?? albo wysylac przesylke za pobraniem do kogos, kogo nie zna? Jesli bys zmienila zdanie i przesylki nie odebrala to kto wg ciebie za to zaplaci?? podpowiem: nadawca. Na miejscu autorki wolabym te gazety do smietnika wyrzucic niz robic sobie mase klopotu i moze dokladac do interesu.

Gość evvvunia
wiesz co smieszna jestes. Gdyby to bylo takie straszne to ludzie nic by nie wysyłali np przez allegro .No bo rzeczywiście to straszne ze trzeba podac swoj numer konta haha i to obcej osobie! Koszmar poprostu! W jakim ty swiecie zyjesz? A po za tym autorka jeszcze nic nie odpisala wiec skad wiesz czy dla niej to jest większy problem isc na poczte niz do centrum. Wiec nie rozumiem po co się za nia wypowiadasz! Jak napisze ze nie, to ok wporzadku ale skoro nie jestes zainteresowana to sie nie wtrącaj.

Gość evvvuniaa
aha i jakie warunki postawilam bo nie zauważyłam? że zapytałam czy jest możliwość zeby to wysłała? to jest warunek? Potrafisz czytac? Bo z tego co widze większośc sobie dopowiedziałas

Gość milkat
Luganko...ja bardzo chętnie "przejmę" Twoje magazyny... podaję mojego maila żebyśmy mogła dokładnie się umówić jeśli ciągle jest to aktualne...katmil@poczta.fm

Gość nigdywzyciu888
a moim zdaniem evvvunia ma racje. Tylko normalnie zapytała czy autorka mogłaby to wysłac. Nie rozumiem dlaczego tak na nią naskakujecie. Ale to tylko o was świadczy. Też nie rozumiem czemu wtrącają sie ludzie ktorzy wogole nie sa zainteresowani tematem

rownie dobrze moglas sie spytac czy jest mozliwosc dowiezienia tych magazynow do Koziej Wolki. Dziewczyna wyraznie skierowala oferte do panien z Warszawy wiec odpusc, skoro z Wawy nie jestes. Darowanemu koniowi sie nie zaglada w zeby i powtarzam, jakby byla mozliwosc wysylki to Luganka by to napisala w pierwszym poscie. Nie wiem w jakim ty swiecie zyjesz, ale ja zyje w tym, w ktorym sie swoje dane bankowe i osobowe chroni i nie daje byle komu.

Gość no tak tak
evunia np. jest z malopolski i pojedzie do warszawy po ten 1 kilogram gazet, żeby odebrac osobiscie :D ludzie opamietajcie sie, przeciez zadała normalne pytanie :D

Gość ziutoslawa994
WOW!!! widze ze nie zły spór to sie rozwinął. Szkoda tylko ze autorka nie ma nic do powiedzenia w tej kwesti. Chyba to jedyna osoba ktora mogłaby go rozwiązac

Gość milkat
Luganko czy Twoja propozycja ciągle jest aktualna??

Gość za_biegana
www.wesele-impreza.pl

Gość Luganka
Dziewczyny, przepraszam, musiałam wyjechać na kilka dni i nie miałam czasu zaglądać do komputera... Najchętniej jednak oddam magazyny osobiście, bo rzeczywiście paka to ogromna i waży kilka kilogramów (niektóre magazyny to niezłe tomiszcza), więc przesyłka kosztowałaby więcej niż one wszystkie razem są warte... Dlatego odpisuję zaraz milkatowi i umówię się na osobiste przekazanie tych dzieł sztuki ;) Pozdrawiam wszystkie, również te zukające dziury w całym! A przecież takie magazyny to rzecz przechodnia i można po wykorzystaniu przekazać je następnym pokoleniom panien młodych... Powodzenia!