Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateczka**

Mały ranking słodyczy uwielbianych przez Wasze dzieci

Polecane posty

Gość mateczka**

Mój syn - żelki we wszelakiej postaci PS. Tak wiem - słodycze są szkodliwe, ale odrobina słodkości to jest to... ;)

Gość wsqwe
zaraz zjada sie dobre matki ze slodycze niszcza zeby, powoduje prochnice i ble ble ble... i ze one tylko owoce i suszone sliwki:) Moja tez uwielbia zelki ale najbardziej to chyba mleczko w tubce!

Gość ciemna mala zgrabna babka
moja uwielbia paluszki, chrupki serowe, czekolade, kanpki mleczke z marketu i zelki owszem, ma 17 miesiecy wiem ze za szybko ale co zrobic:)))) a matki polki niech sie w tylek pocaluja!

Gość sghmk
a moj misie lubisie

Gość moje lubią wszystkie
jogurtowe deserki i serki wszelkie danonki bakusie monte choco i inne, krakersy co prawda to nie słodycze ale są niezdrowe i słodkie napoje. No i tik taki i mentosy.

Gość mój też jajko
niespodzianke ale chyba bardziej za tą niespodzianke a ma lat 3,5

Gość allegrowaaa
chrupki kukurydziane, biszkopciki lu i wszelakie jogurty serki homogenizowane i sok jablkowy (sama wyciskam)

U nas lizaki i te chrupki Duszki, nie wiem jak się nazywają oryginalnie. Czasem czekoloda, jakieś ciacho, ale nie jada jakoś przesadnie dużo, za to od soków woli wodę :) Nie daję jej chipsów, orzeszków (bo bardzo uczulają), napojów gazowanych itp. Choć widziałam już 3-4 latka z puszką pepsi w łapkach :o Wszystko z umiarem :)

Gość mój starszy ma 55
i nigdy nie pił napojów gazowanych :) chipsy je od niedawna, ale od wielkiego święta. Słodyczy im nie żałuje, codziennie coś dostaną :) Ja sama nie mogę sobie słodyczy odmówić, więc jak mam dzieciom nie dać ? :P Ja mogę śniadania, obiadu kolacji nie zjeść, ale bez słodyczy, owoców i jogurtów nie potrafię normalnie funkcjonować :D To mój brzydki nałóg (nie licząc sexu :P ) jedyny zresztą, którego nigdy sobie nie odmówię :P I Wiem, że słodycze są nie zdrowe, ale czy wszystko co zjadamy jest zdrowe? Moje dzieci uwielbiają jogurty (minimum 1 dziennie, czasem 2 a nawet 3), owoce również uwielbiają, szczególnie jabłka i banany, a starszy również kiwi (młodszego uczulają). uwielbiają cukierki, czekoladę, kanapki kinder, ciastka i chyba żadnymi słodyczami nie pogardzą :P

Gość mój starszy ma 55
mały błąd :P

Gość mój starszy ma....
kurcze przecinka nie mogę wsawić. Starszy ma 5,5l

Gość moja córka 35l
najbardziej lubi: - kinder kanapki i jogurt (taki z kuleczkami czekoladowymi:))

Gość oj mi tez
nie wstawiło przecinka hahaha moja córka ma 3,5 lat hahaha anie 35:):P hahaha