Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karo000

Moja matka jest chora na schizofrenie, i mam pytanie..

Polecane posty

mam 20 lat, czy jesli zajde w ciaze ta chorobe mogloby odziedziczyc moje dziecko? Ja jestem zdrowa.

Gość ukf
prawdopodobieństwo zachorowania jest bardzo małe...poszukaj w necie, są takie informacie, nawet chyba na wiki, niedawno czytałam, bo podejrzewam ojca o schizo

wspólczuje ci :( to co sie stalo z moja matka to niewyobrazalne nigdy nie mialam normalnego zycia od dziecinstwa :(, a na dodatek zachorowal na to moj byly chlopak i przez to sie rozeszlismy, bardzo mna manipulowal i zszarpal mi nerwy totalnie... boje sie miec dzidziusia nie chce aby w przyszlosci zachorowal...

Gość ukf
nie bój się, nie ma co się martwić na zapas...poczytaj w necie o tej chorobie, wiem, że są fora na których ludzie wymieniają się doświadczeniami, może tam się czegoś dowiesz mój ojciec dodatkowo jest alkoholikiem, a z psychiką ma coś nie tak, jednak nie wiemy czy to z powodu alko czy to schizofrenia, wiem, że jego matka miała jakieś kłopoty z psychą...on strasznie kłamie, opowiada jakieś niestworzone historie, wymyśla, robi głupoty, gada do siebie:o

ukf to sa wlasnie typowe objawy schizofrenii, on musi jak najszybciej isc do psychiatry po jakies tabletki na uspokojenie, bo pozniej moze byc juz tylko gorzej :(