Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejaaaaaa

co robic???

Polecane posty

Gość beznadziejaaaaaa

mam 21 lat, jestem sama od ponad roku, z poczatku mi sie to podobalo, poczulam wolnosc ale teraz coraz czesciej brakuje mi chyba kogos bliskiego jestem ladna, atrakcyjna,mam wielu adoratorow, wielu chce sie ze mna spotkac, ale problem tkwi w tym, ze polowa z nich kompletnie mi sie nie podoba ani z wygladau ani z charakteru, za to drugiej polowie zalezy tylko na jednym, maja dziewcyny i szukaja sobie kochanki, albo sa wolnymi strzelcami i czekaja zeby tylko upolowac kolejna, a ja tak nie chce... wszystkie kolezanki zaczely sie spotykac na powaznie i zostalam sama, w tygodniu jakos jest ok bo mam wiele zajec, nauki i innych spraw ale w chwili kiedy mam wolne poprostu nie mam co robic, a nie chce mi sie umawiac z tymi idiotami;/kolezanki ida sie spotkac z chlopakiem a ja sama;/ nie jestem desperatka, nie szukam na sile, ale powoli zaczynam odczuwac BRAK w calkowitym tego slowa znaczeniu.... jak sobie radzicie single w momencie kiedy przyjdzie ten moment, ze fajnie byloby sie chcoiaz do kogos przytulic, ale do kogos kto was w jakis sposob pociaga i wam na nim zalezy?

Gość ja Ci moge pomoc...
zbieraj PUNKTY odbieraj NAGRODY www.zaproszenialockerz.eu Odbierz ZAPROSZENIE i Zobacz jakie to PROSTE! Nie wierzysz? Wejdź i sie przekonaj!

Nie mam moemntow zeby mi sie chcialo do kogos przytulic itepe :D Mimo ze nie jestem w stalym zwiazku zadnym. No coz, kup sobie pluszowego misia, i sie poprzytulaj :D

Gość beznadziejaaaaaa
to od ilu czasu jestes sama?wiec musisz sie z kims spotykac od tak, zwiazek bez zobowiazan rozwazalam to ale nie wiem nie chce byc do cholery kochanka;/

Gość zostan kochanka
:)