Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tak sobie siedze

Jak wygraliście ze swoją nieśmiałościa ??

Polecane posty

Gość kjhgfdsdfghj
alkohol pomaga na 5 min. a przeciez codziennie nie bedziesz pic? bo co chcesz sie stac alkoholikiem? Mi sie wydaje ze musisz sie zaakceptowac takim jakim jestes, pokochac sie . wtedy staniesz sie troche pewniejszy siebie i ta niesmiałosc bedzie zanikac :) Powodzenia

Gość i to jest bol
właśnie akceptacja samego siebie jest najtrudnejsza

Gość bbtralalana
mnie pomagają mijające lata jestem bardzo nieśmiała ale mam takie życie i taką pracę, ze niestety/stety muszę przezwyciężać się, bardzo wiele mnie to kosztuje ale też są efekty np spokojnie gadam z facetami, kiedyś nie byłam wstanie niestety pewne uciążliwe przypadłości mi pozostały :( cóż zrobić

Gość zdrówko i uroda
Też bym chciała wiedziec ...

Gość kafeteryjna wielbicielalkaaa
merkaba 😍

Merkabo - zaglądam na Twojego linka i co widzę : " Są tam wypowiedzi czterdziestoletniej dziś (1977 r.) matki czworga dzieci, opętanej od 15 roku życia " Który mamy rok ? 2009. ta kobieta będzie mieć 40 lat za 8 lat. oto jak ktos nie wiem kto (kościoł/sekta jakaś/nie wiem kto) próbuje wcisnąć jakieś fakty a nawet kupy się to nie trzyma i chronologii :O a może ja sie mylę??

Gość tak sobie pisze
Chodzi mi o konkretne rady

Gość kula śmiechula
Jak?Poprostu wyrosłam z tego?Teraz patrząc wstecz widze jaka byłam głupia z tą swoją wstydliwością.trzeba być odważnym a nie ukrywać się w kącie

Gość kula śmiechula
Jak?Poprostu wyrosłam z tego?Teraz patrząc wstecz widze jaka byłam głupia z tą swoją wstydliwością.trzeba być odważnym a nie ukrywać się w kącie

Gość kula śmiechula
Jak ktoś mądry napisał- BĄDŹ ODWAŻNY,A JEŚLI NIE JESTEŚ TO UDAWAJ,ŻE JESTEŚ.NIKT NIE ZAUWAŻY RÓŻNICY

ja udawalam ze nie jestem niesmiala....na poczatku bylo trudno ale naprawde po prostu udawalam pewna siebie - to tak jakbym grala....i bylo coraz lepiej :)

Gość tak sobie pisze
Tylko ze ja nie jestem wstydliwy i nie siedze w kacie. Tylko czesto zdaza mi sie z byle glupiego powodu sciac buraka i spinam sie przy dziewczynach ...

Gość tak sobie pisze
Czyli lipa ze mna ?