Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaa przez info

Podmuch pociągu zabił chłopaka!

Polecane posty

Gość potworne......
biedna :O

Gość ja stal za blisko to zabil
Selekcja naturalna działa caly czas 24h/dobe 365 dni w roku.

Gość jakie znowu smutne
Czy prawa fizyki nie dzialają ca calujacych sie ? Jak widac dzialają ! to nie jest smutne, to jest zalosne.

I bardzo dobrze! Po jakiego chuja podchodził tak blisko? Rozumiem czuć litość do ofiar wypadków drogowych ale dla ofiar wypadków kolejowych nie powinno być żadnego współczucia i litości! Te wypadki to ich własna głupota i debilizm! Niech płacą za głupotę! Powinno się jeszcze szlabany pozdejmować na przejazdach bo wystarczającą jest sygnalizacja świetlna i pozakładać ogromne spychacze na przedzie każdej lokomotywy! Dobrze debilowi że go pociąg zabił!

biedna ta dziewczyna :( stracić chłoapaka w taki sposób :( ale przykre jest to , że jak się wchodzi na główną stronę WP.pl to ciągle przekierowuje na inne podstrony :/ wp już samo nic nie pisze?!?!?!??!?!?!?

Gość do raczej tak
jesteś zerem ktos zginą a ty takie brednie wypisujesz mam nadzieje że ciebie tez spotka kiedyś coś złego

Gość jak ktos wsadzi palce do
kontaktu to może tez wielka tragedia ? WIedzieli do qrwy nedzy gdzie stoją, a pociąg slychac z daleka z baaardzo daleka, szkoda ze sie tam nie pykali, chociaz kto wie.

Gość milenka1563
Ktoś kto patrzył na to z boku mógł uznać to za samobójstwo. Pociąg dawał sygnały dźwiękowe, a oni stali blisko tych torów, przy samej krawędzi. Przykro to mówić, ale ta śmierć była na własne życzenia. Przez głupotę. Kondolencje dla rodziny chłopaka.mam nadzieję, że dziewczyna wyjdzie z tego.

Gość kdkddd
ludzie, przecież to nie dzieci przeciez wiedzieli co znaczy podchodzic blisko torów gdy nadjezdza pociąg. Mogę zrozumieć gdy był wypadek samochodowy, gdzie auto wjechałoby w nich. trudno, moze zauroczeni byli i to się źle skńczyło. Tak czy inaczej żal

Gość fakt wypadek kolejowy
jest głównie z winy ludzi , bo pociąg trasy na ogół nie zmienia.

Gość dsfdsfdsf
własnie!!!!! poprostu nalezy trzymac się z dala od torów! Dopiero jak pociąg się zatrzyma to wtedy wsiadać. Zresztą na każdym peronie są linie za które nie nalezy wychodizć. Są też debile którzy koło torów sobie przechodza i filmują pociągi.....takich bym nie załowała nigdy!!!!!!

ależ to było samobójstwo.Nikt o zdrowych zmysłach nie stoi na krawędzi peronu tym bardziej że maszynista dawał znaki które nie sposób nie uzłyszeć,nawet gdyby uprawiali tam seks to powinni zauważyć. Zreszta pociąg jadący z prędkościa 100km/h nie odrzuci człowieka tak żeby zalał się krwią i zmarł. Pracuje na kolei w torach czynnych i nieraz stałem w międzytorzu jak przejeżdżał pociag.Może nie 100km/h ale ok 60km/h i nawet mnie nie zachwiało. Na dworcu w zielonej górze był remont wiaty peronowej która była zasłonięta plandeką od strony torów,przejeżdżający pociag mijał się z plandekąok. 50cm, to jest duże dwie płaszczyzny a jednak plandeki nie rozrywało ani nie wciągało ani nie wypchnęło.

Bardzo dobrze. Tępych dresików, ktorzy nie wiedząco to linia bezpieczeństwa i sygnały pociągu trzeba eliminować. Śmierć głupcom!!!

Gość marie marie
dostanie nagrode Darwina.