Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karajka25

kurcze mam krwotok???

Polecane posty

Gość karajka25

wczoraj kochaliśmy się z chłopakiem 2 razy a dzisiaj krew (okres skończył się 3 dni temu). Nie jest to intensywny krwotok, ale coś więcej niż plamienie... nie chce pamnikować i jechać od razu na pogotowie, ale mam cykora, co mi jest kurczę?

Gość spoko ....
nic Ci nie jest, pewnie za ostro było i masz otartą szyjkę. Daj sobie teraz 2 lub 3 dni wolnego od seksu

Gość karajka 25
dzięki.... 3 tyg temu wzięłam escapelle, może to też winowajczyni? Sex nie był wcale aż taki ostry, nic mnie nie boli.

Gość spoko ....
ale gdybyś jednak zaczęła mocno krwawić albo długo utrzymywała się to plamienie to lepiej idź do lekarza. Nie musi Cie wcale boleć. A masz tak pierwszy raz?

Gość spoko ....
nigdy tego nie brałam więc nie wiem ale czytałam na forum wypowiedzi dziewczyn, które to brały, pisały coś o krawieniu

Gość karajka25
Tak. Pierwszy raz tez wzięłam to gówno. Okres miałam po tym 2 tyg :o Już się zapisałam do lekarza (za 2 tyg najbliższy wolny termin, ale przynajmniej się przebadam). Mój chłopak też mówi, ze może za mocno... to nie jest jakieś obfite krwawienie, ale na pewno nie okres. Zwykła krew, jak przy skaleczeniu, nie leci ciurkiem ze mnie, raczej kapie (mam podpaskę) :o

Gość spoko ....
może masz jednak delikatny nablonek szyjki? Tym bardziej że to kapie to raczej otarcie ale obserwuj co się dzieje. I raczej zróbcie sobie wolne

Gość karajka25
dzięki spoko... ;) troche się uspokoiłam. No wolne to i tak sobie zrobimy, nie ma bata.

Gość spoko ....
no to spoko