Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EEWWUUllaa

On sie oglada za kobietami przy mnie

Polecane posty

Gość EEWWUUllaa

Maz oglada sie przy mnie za innymi i zachwyca sie glosno szczegolnie szczuplymi(ja jestem pelniejsza a nie otyla i zawsze taka bylam)i mowi ze szkoda ze ja taka nie jestem.Boje sie juz wychodzic z nim na miasto.Gdzie tu milosc rok po slubie?

Gość Gangbang Miszczu
Znaczy że zdrowy jest :classic_cool:

Gość Valerijka
A jak było przed ślubem?? Może powiedz mu, że Cię to boli...

Gość fgnfgn
Zacznij komentowac przystojnych facetow gdy takich zobaczysz.Zacznij ich wychwalac.Wtedy mezus zobaczy,ze nie ejst takim ideałem za jakiego sie uwaza.

Gość EEWWUUllaa
Mowie mu ze mnie to boli a on ze przesadzam .Przed slubem chyba udawal ze mu sie podobam.Pewnie polecial na kase

Gość ballada
a ja bym Ci radzila powiedziec tak , i sie nie bac tego powiedziec :) : "kochanie" ja wcale nie czuje sie od niej gorsza, jednak jelsi Ty tak uwazasz, to moze powinienes pomyslec nad zmiana partnerki ... po czym usmiechac sie (trudne, ale wykonalne) odwrocic sie na piecie i odejsc :) Jesli po tym nic nie zrozumie, to znaczy , ze naprawde jest "tepy" W tedy ja rowniez bym sie ogladala, patrzyla na innych i ich obserwowala, robialbym tak by oni zaczeli ogladac sie za mna :) i sama tez bym chwalila jakiegos faceta, znalzlabym obiekt westchnien, jakiegos wysportowanego slicznego faceta z internetu, nawet jakiegos znanego i kiedys westchenlabym przy nim i zekla, ahhh szkoda, ze nigdy nie poznam takiego faceta ... :( i patrzyla na niego intensywnie , na kompie pojawillaby sie tapeta z nim :) tak samo na komorce :P

Gość jkyhk
ballada,super porada.Zgadzam sie z Tobą.

Gość EEWWUUllaa
To co mam robic znalezc kochanka i zrobic to na jego oczach

Gość schooooodnac wielorybie

Gość EEWWUUllaa
nie jestem wielorybem co ja poradze ze mezowi podobaja sie anorektyczki tylko dlaczego po slubie

Gość ballada
nie, no absolutnie zadna zdrada i robie ie czegos takiego... bez przesady , musisz wyrobic sobie mniemanie o sobie. Mozesz uzyc tez zmian ... Nie wiem zmien fryzure , makijaz, gust, cuchy, poradz sie moz ekogos kto sie na tym zna , pomoze ci czegos poszukac. Zapisz sie gdzies na cwiczenia, nawet mu o tym nie mow:) wyjdz gdzies czasem wieczorem z kolezanka :) pisz smsy z kims , niech sobie mysli, ze go np. zdradzasz, daj mu cs do zrozumiena. Badz mila, sympatyczna dla niego, ale ejdnoczesnie badz oschla.. taka malo czula ... nie placz przy nim

Gość EEWWUUllaa
Dzieki tego potrzebowalam