Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość /widz/

Wojna polsko-ruska

Polecane posty

Gość /widz/

Warto obejrzeć czy strata czasu ?

Gość Lipa na maksa ten film

Gość taka jakaś 26
a mnie się podobał:) szczególnie jak Sonia Bohosiewicz wciaga kreski z barszczu czerwonego z torebki - hahahahahaha

Gość ale ze mnie sucz
jesli posiadasz IQ powyżej 120 to oglądaj smiało :) zrozumiesz przesłanie i metaforyczny sens obrazu ale jesli jak większośc nie przekraczasz 100 to jedyną atrakcją będą ... krechy z barszczu a film stratą czasu :P dla mnie dobry choc tendencujna rola szyca i wizualnie wyjątkowo mnie odpychał ... no ale o to wlasnie chodziło :)

Gość irgjikft
Również czytałam książkę dobrych kilka lat temu. Była hmmm interesująca. Filmu nie oglądałam, ale koleżanka mi mówiła, że był beznadziejny, a książka jej się podobała.

Gość irgjikft
Dokładnie :D Moja koleżanka mówiła, że skaleczyli postać silnego, przez to, że zagrał go szyc.

Gość tu nie jest ważne IQ raczej
jaką dawkę przed obejrzeniem tego gniota przyjmiesz, bo moim zdaniem tylko narkoman może ten bełkot zrozumieć :P

Gość madzialenkaaa
Mnie niestety ten film nie zachwycił. Czytałam różne recenzje i spodziewałam się czegoś innego. No ale co kto lubi;)

Gość bezeczelnie tzytzata marisha
tak to sobie tłumacz baranku nie lepiej napisac po prostu ze go nie zrozumiales bo byl za trudny w odbiorze

Dla mnie był taki sobie ten film,tez się spodziewalam czegoś innego,nawet pod koniec męczący i się juz gubilam co się dzieje naprawde a co jest jakąś wizją,Bardzo fajna byla posta Angeli i ta scena jak spiewała Scarlet ale tą scenę też skisili wymiotowaniem na końcu

Gość bełkot narkomanki
ten film to 100% porażka,:P a ty tam wyżej "mondra" inaczej może wytłumaczysz nam tępakom co powinniśmy zrozumieć i w czym ten film nas miał ubogacic?:P

Gość adfasdfasdf
22:36 ale ze mnie sucz "jesli posiadasz IQ powyżej 120 to oglądaj smiało...) To jest przykład głupiego pierd... frajerów co myślą, że jak ktoś ma inny gust niż oni to sa debilami. Ad filmu: nietypowy, troche śmieszny , ze świetnymi monologami, akcja bez rewelacji. Pare scen mogil by obie darować, szczególnie te z fujarą szyca.

Gość ale ze mnie sucz
a nie sadzicie że celowo chciałam was sprowokowac tą tendencyjna wypowiedzia o IQ ?? :P ludzie co sie tak ciskacie nudno bylo przynajmniej jakas reakcja zaistniała i ciekawsza wymiana zdan :P co tu tłumaczyć - do kogos kto zasugerował abym to uczynila kto miał zrozumieć ten zrozumiał :) kazdy po swojemu taki byl zamysł tej produkcji... moim skromnym zdaniem :P

Gość ale ze mnie sucz
iiii tam :) dobrze poszło :P podjarali sie :D heh

Gość taa mieliby czym
:P:P:P a ten film to wypociny ćpunki

Gość ale ze mnie sucz
Tobie jak widze tez nieco radości owa wymiana zdań dostarczyła :P he :P

Gość taa mieliby czym
radości? ja na tym gniocie 100 straciłam :P do kina na to poszliśmy i trzeba było seansie na piwo iść, żeby niesmak spłukać :P

Gość ale ze mnie sucz
dlatego własnie nie lubie do kina chodzic ! naprawde sporadycznie człowiek wychdzi zadowolony :/ robia szum ze dobry film ze warto a idziesz i wychodzisz z niesmakiem i znudzony :/ zwłaszcza jesli chodzi o polskie produkcje... choc to akurat mi sie podobało :) ale te wszystkie "nie kłam kotki" i " idalni faceci dla naszych dziewczyn " i cała reszta ( ofc. ironizuje ) to jedno wielkie g**no !!!!! "testosteron " był dobry :)

Gość taa mieliby czym
polskie kino to porażka z nielicznymi wyjątkami

Gość ale ze mnie sucz
to prawda ale to nasza wina tj, widza !!! jesli tyle ludu idzie na lejdis to co sie dziwić ze nas potem "faszerują" tym gown** :/

Gość ale ze mnie sucz
nie bede tu zgrywac milosnika kina niszowego ale naprawde dosyc mam tych wszystkich komedi romantycznych przeplatanych dramatem naprawde nie chodze od dawna do kina bo az boli :P ale tez lubie sie czasem odmóżdzyc tylko nawet do tego potrzeba czegos durnego ale dobrze durnego ...nawet tego u nas nie ma