Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rhinommmmmmmmmmmmm

Jak poznać czy On...

Polecane posty

Gość Rhinommmmmmmmmmmmm

...myśli o Niej poważnie... Czy to się po prostu: -wie -czuje czy może jak nie jest się pewnym, to oznacza, że nie zależy? Jak to było w Waszych związkach/z Wami

Gość będzie myslał o niej
jak mu bedzie robić loda

Gość Tomek z bagien
ale to zależy czy jestem z dziewczyną czy dopiero sie staram.Określ sie to postaram sie odpowiedzieć

Gość podczas starania się zauważ
że facet np. nie rżnie kozaka tylko jest jak baranek, waży słowa, jest szarmancki, prawi komplementy itd. Heh, jestem na takim etapie:)

Gość Rhinommmmmmmmmmmmm
Oba przypadki, czyli jak się starasz i jak już się spotykasz (choć dla niektórych spotykanie samo w sobie, nie jest deklaracją związku a jedynie...spotykaniem się

Gość robinia12345
nie rznie kozaka-->hahaha dobre okreslenie:D:D:D normalnie smieje sie do monitora:D a na temat: to zalezy czy smialy czy niesmialy, zalezy na jakim etapie jestescie, gdzie sie widzicie, napsiz cos wiecej:)

Gość tak napisz cośśśśś wiecej

Gość Rhinommmmmmmmmmmmm
Etap spotykania się, czy jakby tam to nazwać :) On jest w sumie...no w sumie śmiały, ale czasem zachowuje się jak "dziecko we mgle". Napewno skryty, choć uparcie twierdzi, że nie ma tajemnic i jest otwarty na wszystko...I właśnie, ja czuje nieraz że mu zależy, ale nieraz jednak nie :) a może ON się miota?

Gość a w jakim jestescie wieku
?

Gość Rhinommmmmmmmmmmmm
Wiek XXI :D a tak już poważnie, wiek dorosły, po studiach, no i On jest starszy w sumie pare ładnych lat :D

Gość ty moze jeszcze studiujesz
?

Gość Rhinommmmmmmmmmmmm
Oj, nie nie, już nie studiuje. Ale coś to wogóle ma do rzeczy? Nie będę przyznawać się ile mam dokładnie lat, ale powiem ze ponad 25, ale mniej niż 30. On starszy ode mnie

Gość robinia12345
ale co np robi? :)

Gość takaMałajedna
no własnie- mam podobny problem. widzimy się co kilka dni. on próbuje mnie dotykac, a to złapie gdzies za rękę. ciągle jest blisko. np. w autobusie siedamy tak blisko, że stykamy się nogami, czujemy swoje ciepło. patrzy tak spokojnie na mnie. mówi kochanie, ale to chyba w żartach. mówi, że jest niby zazdrosny zawsze mnie odprowadza. wiem na pewno, że dobrze czuje się w moim towarzystwie, ale nie wiem, czy jako kolega, czy cos więcej.