Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość garcowa

loody bambinoo

Polecane posty

Gość garcowa

Jaką satysfakcje ma facet, jak sie mu robi loda z połykiem. co za różnica?

Gość głębokie gardło
RZĄDZIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!

Taka satysfakcja, że może sie w pełni skupić na doznaniach i nie musi przy kluczowym momencie (wytrysku) wyjmować penisa z jej ust - jest przyjemniej. To tak, jakby podczas klasycznego seksu zaraz przed końcem wyjął członka i trysnałby na brzuch - a trysnąć w środku jest lepiej ;)

Gość garcowaa
to jest obleśne. a mój o tym skrycie marzy. fuj ! od razu mi sie rpzypomina ten obspermiony usmiech blondynki z demotywatorów

Gość garcowaa
no niby taa. ale to tak jakbym ja chciala zeby mi ktoś owulacyjne soki wylizywał.

Gość ale tobie
nikt sie usmiechac nie karze , mozesz mu np. jezyk pokazac :p

Gość garcowaa
no własnie nie. ciezko mi sie przelamac, tak samo bylo z lodem. ale przelamalam sie , zabronilam patrzyc i do dziela. tym sposobem polubiłam ten sport. obiecalam ze go kiedys zaskocze polykiem, ale cholera wzdryga mnie na sama mysl .

Gość garcowaa
bleee daj spokój, ja jestem strasznie wstydliwa, jesli chodzi o nowe rzeczy. nie wiem czemu ;/ /

Gość garcowaa
ostatnio mojemu koledze z klasy wyliazałm zołedzia o mało co sie nie porzygałam ale spoko najgorzej jest jak musiałam jezykiem wybierac kawałki zaschnietek kupy

No tak.. żeby połknąć musisz być gotowa i musisz tego chcieć - pamiętaj, w łóżku nic na siłę, masz tam robić tylko i wyłącznie to, na co masz ochotę:) Ale jak nie spróbujesz to się nie przekonasz;) Ja mojego faceta zaskoczyłam. Zawsze ostrzega mnie, że dochodzi i tak też było wtedy, kiedy zdecydowałam się połknąć. Po prostu olałam jego ostrzeżenie i pozwoliłam mu dojść w moich ustach - tyle, że nie połknęłam - sperma wypłynęła z moich ust na jego brzuch.

Gość garcowaa
glupi podszywie, pewnie masz malego

Ale napisałam... :/ zdecydowałam się połknąć, tyle że nie połknęłam... znak że trzeba iść spać, późno już:) Ale prawda jest taka, że pozwoliłam mu dojść w ustach, połknęłam dopiero za drugim razem - kiedy stwierdziłam, że wytrysk w ustach jednak nie jest taki obrzydliwy ;)

Gość garcowaa
Boze jak ja nienawidze takich głupich podszywaczy!!!! co do sexu to masz racje nic na siłe, ja jeszcze jutro w szkole postaram sie polizac kolesiowi same jajka i dam mu do wymietoszenie mojej psioczki palcami i styka