Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deltunia111

czy to normalne co ludzie wyczyniaja na naszej klasie?

Polecane posty

Gość deltunia111

tato mojego znajomego ktory sie niedawno zabil (samobojstwo) mial co prawda jego zdjecia juz wczesniej ale teraz wypisuje komentarze typu ze odszedl na zawsze itd... nie wiem.. chec przekazania znajomym ze jego syn sie powiesil czy jak?

Gość cyrk na kółkach
nie, żałoba na pokaz, szopka 🖐️

Każdy inaczej reaguje na trudne sytuacje :) Możliwe że chce pzekazać wiadomość innym , żeby nikt się go nie zapytał ' Hej , co u twojego syna ? ' Lub chce zwrócić swoją uwage poprzez śmierć syna by inni okazali mu współczucie ... To jest dość normalne i chyba leży w naturze człowieka skoro zdarza się tak często . Pamiętaj że on stracił syna i jego zachowanie może być lekko nienormalne . :D

Gość bo sa chorzy psychicznie
gdybym ja straciła syna to ostatnią rzeczą o której bym myślała jest logowanie się na nk 🖐️

Gość dgdgyrey
może tak mu łatwiej odreagować i lepiej się po tym czuje?

Gość rrrrrrr
w telewizji mówili, że lepiej nie wklejać swoich zdjęć

Gość stara torba
to jest dokładnie to samo co wrzucanie filmików ze zdjęciami zmarłego i ckliwymi pioseneczkami dla nastolatek na youtube. nie ma to nic wspólnego z reakcją na śmierć, bo to a) niezłe popierdolenie lub b) cierpienie pod publiczkę. obstawiam wersję a) bo ci ludzie nawet dwa lata później kiedy emocje opadną nie usuną tych filmów/zdjęć/podpisów tylko jarają się nimi nadal, więc nie mówcie, że to odreagowywanie straty, bo z nią nie ma nic wspólnego 🖐️

Gość ewka z drzewka
nk jest wogóle do bani.jeden z drugim tylko się prześcigają w przechwałkach.to mój dom a to mój pies.sratatata