Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balella bella

Apeluje do kobiet-chodzi o urode !!!

Polecane posty

Gość balella bella

Ogladalam angielski program na ten temat solarium... i serio my tego nei widzimy, ale najlepiej korzystac z wakacji, a nie z solarium ... Niesamowicie niszczy nie tylko skore . I zabiera nam pigment , kotry powduje biale plamy na ciele, lub tak jakby nam tak skora schodzila i sa takie malutkie jasne i ciemneijsze plamki np, na nogach czesto sie to objawia ;/po pewnym czasie wcale nie mozna sie bedzie opalc takim os. bo nie bedzie cih to wcale opalac ;/ Tak samo nie polecaja robienia zabiegow i operacji plastycznych, gdyz to ejst dobre tylko na pewien czas, a potem wygladamy ejscze starzej niz przed, a jescze jak robimy ti w mlodym wieku to juz wogole nie ma o czym mowic, poniewaz skora traci jedrnisc i nie jest zdolna by smej sie uodparniac na pewnme sprawy i regenerowac, potem trzeba wydawac kupe pieniedzy na rozne zabiegi i odpowiedznie kremy , po pewnym czasie nasze cialo sie niszczy i wychodza uroki upiekszaczy ;/ Bylo to pokazane na przykladach, no jak to zobaczylam to az mnie obrzydenie wzielo ;/ Dziwczyna zrobila sobie zabieg na usta, po epwnym czasie wygladala masakrycznie ;/ piersi nogi, ojj troche tego bylo . Liczy sie natura niestey i naturalne dbanie o siebie - dzieki ktoremu mozmey utrzymac sie w spanialej formie na reszte lat

Gość
no nie mów :( jak tzyztzki wygladały? moge gdzies ten program zobaczyc?

Zgadzam się z tobą 100% . Solarium nie tylko niszczy skóre ale i zdrowie . :/ Oczywiście można raz na jakiś czas , ale u mnie to max 1 na pół roku :) Od jakiegoś czasu wyjeżdżam do ciepłych krajów na pare dni i wracam opalona + wypoczeęta =] bardzo pomaga :)

Gość bella bella
nono, ale sloneczko tez troszke szkodzi gdy uzywamy go zbyt czesto... No ale wiecie sa sprawy waniejsze niz tylko wyjazdy, a na takie pozwalamy sobie np. raz w roku wiec wielkiego zagrozenia w tedy nie ma. Juz lepiej uzywac samoopalacza (z dobrej firmy) niz chodzic na solarium. Zabiegi tez do dupy, nigdy nei wiadomo jak bedzimey wygladac za rok. Najlepiej jak najmniej kosmetykow, typu pudry, fluidy itp. lepiej zastpaic je zwyklymi kremami, nivea, baambino, tak do ilu mozna , apotem zmaienic na takie bardzoej wymagajace , bo jak za wczesnie uzyjemy to nasza skora niestety przestanie ama funkcionowac i bedzie wygladac jescze gorzej ;/ taka prawda :( nie bierzmy doslownego rpzykladu z kobiet z zagranicy ;/ one same nie wiedza co robia ida po prostu za technika i juz ;/ A na usta sa np. cwiczenia :) na jedrna skore rownez, mozna sobie masowac to i owo dzien w dzien, co pbudzi nasza skore i bedzie w lepszym stanie o wiele lepsze i przyjemniejsze niz zabiegi i pomaga na wiel lat a nie na pare meisiecy :)

ja nie byłam na solarium nigdy w zyciu i nie pójde bo nie moge...mam zakaz od lekarza nie brakuje mi ego czego nie poznałam doktoro powiedział ze nic nie trace nie bede iała zmarszczek i raka skóry ;) moja babcia ma 80 lat nigdy nie opalała twarzy ma 3 zmarszczki ;)

Gość bella bella
no wlasnie id obrze, ze Ci nie pozwala :) i dzieki temu bacia wyglada swiezo , mlodziej i ladnie, i to bez zabiegow i slonca:) brawo dla babci

ja tam użwyałam samoopalacza z dobrej firmy i efekt był sztuczny. Myślę ,że we wszytskim trzeba znać umiar. Bez solarium bylabym blada więc czasem ( raz na miesiąc czasem rzadziej) tam chodzę. Znam też osoby ktore chodzą dwa razy w tygodniu ,ale nie chce mysleć jak bedzie wygladała ich skora za parę lat. Co do operacji plastycznych sie zgadzam. nauwet u gwiazd , ktore maja kupę kasy nie zawsze się udają. Nie wspominajac juz o liftingach. nie wiem po co ludzie to robią prezcież to wygląda okropnie już wolalabym mieć zmarszczki. Co do upiększania się to myślę ,że najważniejsze jest używanie kremow nawilżających, zmywanie makijażu po przyjściu do domu itd. Moja mama robi tak przez całe życie i wygląda młodziutko jak na swój wiek. I dobrze robi ten caly capivit hydro control myślalam ,że to jakaś ściema jest ,ale faktycznie skora jest bardziej nawilżona