Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość assssem

Czy coś może być na rzeczy ? Związek

Polecane posty

Gość assssem

Ja mam 26 lat, moja kobieta 29. Moja dziewczyna nie ma żadnych oporów aby przytulać się i namiętnie całować ze mną na ulicy pośród obcych ludzi, lecz gdy zaprosiłą do siebie kolegę ze swoją panną (z tym kolegą kiedyś romansowała) to przez całe spotkanie była nienaturalnie spięta. Wytworzyła wobec mnie coś na kształt "muru" (tak to odczułem). Nie okazywała mi czułości ani zainteresowania. Przez prawie 4 godziny rozmawiała tylko z nim i o ich wcześniejszych wspólnych imprezach itp. Ani słowa o mnie i o nas. Mnie było niezręcznie bo ani jego ani jego panny nie znałem wcześniej. Jedynie dała się przez jakiś czas objąć ale i to czułem, że było totalnie wymuszone z jej strony. Nie ma za to oporów aby okazywać mi czułość przy moim bracie czy reszcie rodziny. Jest jeszcze coś co mnie niepokoi a nawet mnie uraziło, mianowicie przed tym spotkaniem ten kolega wpadł do niej. Gdy do niej wtedy zadzwoniłem powiedziała tylko "sory nie mogę teraz gadać bo tomek wpadł" - normalnie mnie zamurowało to spławienie mnie. Potem gdy zróciłem jej na to uwagę przepraszała i powiedziała że to z głupoty. Powiedzcie czy mogę mieć powody do niepokoju czy może jestem zanadto podejrzliwy ?

Gość zenek55456456
czas pokaże...