Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkafetka

Co kupić na prezent świeżo upieczonym rodzicom?

Polecane posty

Gość kkafetka

Bo ja nie mam zielonego pojęcia co się przydaje :( Ubranka na pierwsze kilka miesięcy i maskotki odpadają, bo w to ponoć dziadkowie na razie zaopatrzyli w nadmiarze. Kosmetyki dla młodej mamy też nie mogą być - alergiczka, nie znam zbyt dobrze tolerowanych przez nią produktów. Wszystkie inne pomysły mile widziane (sama myślałam o jakichś zabawnych śliniakach i kocykach dla małego i albumie na zdjęcia dla rodziców, ale może dostałyście/widziałyście/podarowałyście komuś coś oryginalnego, co okazało się strzalem w 10?). Z góry dziękuję za każdą podpowiedź :)

Gość jak to co
najlepszy prezent to...kasa wlozona w kartke z zyczeniami, kocyki,sliniaki i inne pierdoły napewno maja :):):)

ja jak przyjmowałam gości po urodzeniu syna to najbardziej cieszyłam się z pieluch, a od jednej koleżanki dostałam "odcisk bobasa", czyli gips do odbicia rączki i stópki dziecka zapakowany w stylową puszkę - bardzo mnie to ucieszyło i stanowi świetną pamiątkę.

Ja ostatnio kupiłam paczkę chusteczek pampersa dla dzidzi (podobno tego i pieluch nigdy za mało), a małż dla matki wręczył bukiecik kwiatów a tatusiowi flaszkę - taki standard :D Myślę że jak nie ma się czasu jeździć po sklepach i szukać i kombinować to to jest dobry zestaw :D

Niektórzy twierdzą że nie wypada ale ja najbardziej cieszyłam się z pampersów,chusteczek czy też mleka gdzie te rzeczy rozchodzą się w tempie ekspresowym.

Gość i co tu zrobić
pampersy, chusteczki - tego nigdy za dużo może jakiś ciuszek - ale coś większego, bo na pewno mają już wyprawkę na początek album - pierwszy rok dziecka - super sprawa