Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niby młodzież zaczyna wcześnie

Niby młodzież zaczyna wcześnie

Polecane posty

Współżycie ale że 14 latki umawiają się na seks grupowy przez internet, no to szok totalny. Słyszeliście o tej sprawie w jakiejś pipidówie w podkarpackim, z tych spotkań ponoć jest dziecko :/ Ta 14 latka to już musi być dla mnie ostro zryta sorry, 14 lat a już tak zabawy :/ Ja w ogóle tego nie popieram no ale bez przesady. A to małżeństwo też lekko trzaśnięte, że taką młodą sobie wybrali, bo jeśli nawet nie wyglądała na 14 to nie wyglądała na 20 :/ w to nie uwierzę. W ogóle to lekko chore jest ale teraz taka moda na trójkąciki :/ no dobra niech będzie i ale kto co lubi tylko po co z taką gówniarą to robili. Ale ta 14 wiedziała co robi na pewno :/. Szkoda tylko dziecka

Gość ejjjjj
a temat mi przybliżysz , wtedy możemy dyskutować. Nie wiem za bardzo o co kaman

15 letnia dziewczyna urodziła syna, twierdziła że ojcem jest 25 letni facet z czata erotycznego z którym się umówiła wraz z jego 21 żoną na trójkącik, spotkali się parę razy. Ten facet przedstawiał swoją żonę jako koleżankę. To małżeństwo ma już 2 dzieci. Zabawy swoje nagrywali. :/ Mówili o tym w interwencji jest opisany na ich stronie Uprawiali seks z małoletnią. I dla mnie to jest szok że taka dziewczyna już takich wrażeń szuka :/ To kiedy ona rozpoczęła życie seksualne?

Gość hehe źonka koleżanka

Gość ejjjjj
co się dziwisz , wszędzie jest seks, w radio , telewizji, w gazetach , na bilboardach... dla mnie Ci ludzie (para) powinni pomyśleć - trójkaty, może nie dla mnie, ale jak nikogo nie krzywdzą, jeszcze przeżyję. Ale jak ja miałam 14 lat , nawet się nie całowałam... gdzie są rodzice do cholery ... Smutne to , i chyba niestety- prawdziwe ..

jeśli ktos współżyje z 14-latką ( o ile to nie jest drugie 14-letnie dziecko) to jest to pedofilia. świat staje na głowie . Jedni zaczynają współżycie jak mają 14 lat i umawiaja się na seks grupowy ( słyszałam nawet o jakiejś 11-latce) , a inii mają 28 lat i są dziewicami. I jedno i drugie jest chore. Czytałam ,że wg badań Izdebskiego ludzie wbrew pozorom zoraz później zaczynają inicjację i coraz rzadziej współżyją z powodu przepracowania, zanieczyszczenia środowiska ( jest coraz wi,ęcej impotentów). Za to coraz częściej z przypadkowymi osobami, coraz mniej jest stalych związków

chore to wszystko . Nie jestem święta , miałam paru partnerów ,ale zaczęlam współżyć jak mialam 18 lat. Mozna być nowoczesnym ,ale seks nie jest dla dzieci.. Nawet słyszalam ,że 13-letnia dziewczynka uprawiala sesk z jakimś 30-latkiem i uszkodzil ją w środku bo nie była jeszcze całkiem rozwinięta