Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dasaHS

Sśliczny kozuszek dla malej ksiezniczki

Polecane posty

Gość dasaHS
kolor jest bardziejintensywny niz na zdjeciu

Gość myszyszyjka
dla ksieżniczki :O :O i jeszcze róż kolejna nawiedzona mamuska która ma fasolek+ksiexniczke

Gość dasaHS
czemu nawiedzona , ze rozowy kozuszek biale dodatki, zreszta nie kazdemu musi sie odobac kazdy mainny gust ,a codo ksiezniczek to wszystkie male dziewczynki nimi sa

Gość dasaHs
kazda coreczka dla rodzicow

To już trzeba być nawiedzonym by kupić ciuszek koloru różowego ?:D A mi się podoba ten kożuszek :) Jedyny minus aukcji to że foto jest niewyraźne ;)

Gość BULKA0422
NO WLASNIE ZRÓB ZDJĘCIA PRZY SWIETLE DZIENNYM I NACZYMŚ JASNYM ,BO SĄ ZDJĘCIANIE WYRAŻNE - NIE WIDAC W JAKIM STANIE JEST KOŻUSZEK .

Gość dasaHs
kozuszek ma normalne slady uzytkownaia stan dobry ,

Gość dasaHS
postaram sie wyslac lepsze zdjecia jak corka zasnie

Gość dasaHS
postaram sie wyslac lepsze zdjecia jak corka zasnie, kolor jasny róż

Gość dasaHS
moge wyslac na @ zdjecia jesliktos zainteresowany prosz episac

Gość ja sie juz
ja sie juz nadzialam na "normalne slady uzytkowania - stan dobry" - chcesz sprzedac? to posluchaj co dziewczyny pisza - bez dobrego zdjecia nie sprzedasz! u mnie taki opis oznaczal poplamiony, zasmierdly, na maxa splowialy i zmechacony kozuszek, wiecej nie dam sie nabrac na niewyrazne zdjecie i tego typu opis, ktory moze oznaczac doslownie WSZYSTKO

Gość mały niebieski kwiatek
Ja się tak nabrałam. Kupiłam "śliczne" polarki używane przez córeczkę jedynie przez jeden sezon... Tylko kobieta zapomniała dodać, że wcześniej były używane przez wiele sezonów przez kogoś innego. Polary tak sprane, że jeden wręcz prześwituje, napisałam jej e-maila, nie odpisała... Kupuję używane ubrania, mam super second hand na osiedlu i zakupione tam rzeczy są w lepszym stanie niż te swetry.

Gość dasaHS
ten niema zadnych plam ani nie jest zmechacony ,zrobilam lepsze zdjecia tylko nei wiem jak je zmienic na alegro , dlatego jesliktos jest zainteresowany przesle na @,

Gość dasaHS
ZMIENILAM zdjecia mam nadzieje ze sa lepsze , ale na zywo odcień rózu jest bardziej intensywny niz na zjdeciu

Gość ja bym na twoim miejscu
wykreśliła to stwierdzenie "normalne slady uzytkowania" - brzmi niezbyt zachęcająco.

Gość do ja bym na twoim miejscu
trzeba pisać zdanie "normalne ślady użytkowania" jeśli sprzedajesz używaną rzecz :( i to nie chodzi o to czy brzmi to zachecająco, pisze się to po to,żeby uniknąć później negatywnych komentarzy

Gość a co to sa normalne
slady uzytkowania? mala plama tez miesci sie w tych regulach? male rozdarcie na szwie? bez sensu!

Gość normalne ślady użytkownia
to znaczy,że dana rzecz nie jest nowa!!!! to nie oznacza bóg wie jakich plam na kożuchu czy jakiejś dziury! normalne ślady użytkowania. Wejdź na jakąś aukcje dot. ubrania albo telefonu i zobacz że w większości piszą normalne ślady użytkowania.... CHYBA ŻE TY JAK CHODZISZ W JAKIMŚ CIUCHU TO NAWET PO 20RAZACH ZAŁOŻENIA WYGLĄDA JAK NOWY heh :/