Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vietta1000

pomozcie

Polecane posty

Gość Vietta1000

od kilku dni moj maly popekana skore w pachwinkach ,czerwone krostki nad siusiorkiem ,smarowalam mu sudocremem i sie pogorszylo ,wiec zastosowlam krem penaten i tez nie widac skutecznych rezultatow ,wiec odsunełam te wszystkie kremy i sypie mu tam talkiem chociaz tez nie widze poprawy :( nie wiem jak mam mu pomoc

Clotrimazolum na pewno pomoże i nie syp talkiem bo tylko robią się kluski które jeszcze bardziej podrażniają delikatną skórę

Spróbuj ALANTAN-maść lub krem,i jak to mozliwe przed przebraniem małego niech poleży pare minut bez pieluszki.

Gość Vietta1000
a czy ten Clotrimazolum mozna podawac niemowlakom ,moj syek ma dopiero miesiac

Gość Vietta1000
boje sie tych kremow ,wszyscy mi tak zachwalali sudocrem a on tylko zaszkodzil ,sprobuje tym alantanem a jak juz to nei podziala to bede musiala z nim do lekarza:(

Możesz clotrimazolum, ale najlepiej nie dłuzej niż 3 dni. Mojemu małemu lekarz zapisał właśnie jak miał miesiąc. Miał biegunke i brzydko się odparzył. Sudocrem jest dobry do zapobiegania, ale nie do leczenia tak samo jak penaten i alantan. Na leczenie stanów w których wystąpił wyprysk najlepiej zadziała clotrimazolum lub maść z antybiotykiem, ale taką musi przepisać lekarz

Gość alantannnn
alantan jest bardzo dobry Do kupienia w postaci zasypki ,masci i kremu Ja polecam zasypkę - bardzo dobra , tylko podczas sypania uwazaj ,zeby sie nie dostała pod napletek, zasypuj ostroznie , przy pachwinkach chyba nie będzie problemu Przy sypaniu nad siusiorem to moze posypac na swoja rękę i delikatnie przenosic na skóreke nad siusiorem Naprawde polecam!