Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dokladnieeeeeeee

Dublin!!!jaki szpital polecacie?

Polecane posty

Gość dokladnieeeeeeee

wiem,ze istnieje juz temat ciazy w Irlandii,ale mnie najbardziej interesuje opieka w Dublinie.jestem w 6 miesiacu ciazy i wkrotce przenosze sie do Dublina.nie mam zielonego pojecia na temat tamtejszych szpitali.dodam,ze mam wskazanie do cc.licze na Wasza pomoc:)wazna jest dla mnie kazda opinia:)pozdrawiam

Gość dokladnieeeeeeee
nie ma zadnej mamy z Dublina o tej porze????

Gość dokladnieeeeeeee
ciagle nic:(

choć ja tam nie rodziłam rodziłam w innym i też sobie chwalę koleżanki rodziły w innych i też są zadowolone

Gość dokladnieeeeeeee
campari34 dziekuje za odpowiedz.tez mialam rodzic w innym miescie Irlandii,ale tak sie sklada,ze na porod bede juz w Dublinie.chcialabym takze polskiego GP w razie czego.

Zona mojego brata rodziła w rotundzie i była zadowolona... robili jej wszystkie potzrebne badania... i załatwili tłumacza.. ponoc się zawsze pytaja bez względu na znajomość obcego języka.. robią historie choroby i planuja cały pbyt w szpitalu z dużym wyprzedzeniem. szpital moze nie wygląda na jakiś super ale obsługa lekarzy znakomoita. to wersja mojej bratowej, któe pierwsze rodziła z Polsce i mówi, ze nie ma porównaia..:) powodzenia

Gość dokladnieeeeeeee
swietnie dzieki wielkie za odpowiedz matejka.dla mnie to wazne,ze planuja wszystko z wyprzedzeniem,gdyz mam miec cc i boje sie,ze zmusza mnie do porodu sn,a to byloby duzym ryzykiem dla mnie jak i dla dziecka.wazne,ze sa tam dobrzy lekarze i krzywdy nam nie zrobia:)

Ja co prawda bede rodzic w Kilkenny ale mam 2 kolezanki w Dublinie. Jedna rodzila w Rotundzie i bardzo sobie chwalila. Druga rodzila w Coombe Maternity Hospita i tez mówila ze bylo ok.

Gość dokladnieeeeeeee
Paulinka rowniez dzieki za odpowiedz:)jak na razie wszystko wskazuje na to,ze rotunda przoduje.nie mam zadnych znajomych w Dublinie,wiec kazda wypowiedz jest dla mnie cenna:)

Gość gość
czesc dziewczyny wlasnie dowiedzialam sie ze mam bliznacza ciaze i pani ginekolog z medical center skierowala mnie do rotundy. Któraś z was napisała ze załatwiaja tlumacza ,czy to cos kosztuje ? I czy opieka w szpitalu kosztuje ? te wszystkie badania itd ? Na innym forum czytalam ze jak sie nie wykupi opieki prywatnej to mozna co wizytye trafic na innego lekarza , czy to prawda ? / Pani ginekolog powiedziala ze jeden z lepszych szpitali w irlandii ,maja ponoc bardzo wyspecjalizowany sprzet. Ile czeka sie na badania czy przyjezdzajac na umowiona wizyte trzeba czekac ? W Droghedzie moj chlopak czekał 9 godzin po skierowaniu by go przyjął lekarz. Czy wyniki są na miejscu czy trzeba czekać? pozdrawiam i czekam na odpowiedzi od was ;)