Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikolajkowa paczuszka

a co jak chlopak nie kupi mi nic na mikolja??? ja mu kupilam...

Polecane posty

boje sie, ze zapomni albo co :( bedzie mi przykro a jemu glupio jak ja mu dam prezent a on mi nic ;/

Gość k310i
to mu przypomnij pół żartem pół serio, że mikołajki tuż tuż

przypominam, ale on mi niedawno powiedzial, ze chyba z niego ucieszylabym sie najbardziej i, ze on bedzie moim prezentem ;pp no ok ciesze sie, ale jego mam na codzien i takie mikolajkowe swieto nie bedzie sie wyroznialo niczym szczegolnym.... i pewnie nic mi nie kupi a ja bede sie czuc okropnie dajac mu ten prezent ;[

powiedz idac obok wystawy sklepowej:kotku marze o mtakim szaliku,moze mikolaj mi przyniesie?

Gość sdfdsfsdfsdfsd
od kiedy sie na mikolaja cos kupuuje? ja mam zamiar dac mu tylko czekoladowego mikolaja w skarpecie. tzn mikolaj mu przyniesie w nocy :)

No nie przesadzaj przecież to tylko perezent i kupuje się go bezinteresownie a nie na zasadzie ja mu kupie jak on mi kupi. Jak zapomni to trudno żeby nie było mu głupio to powiedz po prostu że taki skromiutki upominek chcesz mu podarować z okazji mikołajek.

Gość nijj
no to jest tylko gest...

Gość k310i
albo powiedz mu, że oczywiście on jest dla Ciebie najlepszym prezentem ale od czasu do czasu miło dostać jakiś drobiazg :)

Gość zonka 24letnia
masz problemy moj maz ani nie zlozyl mi zyczen na imieniny ani prezentu nie dal a imprezke zrobilam taka mala i co mam powiedziec?

Gość kobiety to tylko
o prezentach i rocznicach myślą :O. Są tak spontaniczne , jak bankomat :(

Gość zonka 24letnia
taaa ale facetom to bardzo milo jest jak my pamietamy o jego swiecie, przygotujemy imprezke, upieczemy ciasto damy prezent:O

Gość ale sie przejmujesz
jakimis mikolajkami, to jest swieto dla dzieci przede wszystkim. Daj mu prezent i sie ciesz, ze mu go dajesz. Poza tym on ma wcale nie wiedziec, ze to od ciebie, bo to od mikolaja oczywiscie.