Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 7-tygodniowa mama

Nie mam ochoty na seks po urodzeniu dziecka...Pomocy

Polecane posty

Gość 7-tygodniowa mama

Poradźcie coś... Mój mąż już nie może wytrzymać, a ja nie mam zupełnie ani ochoty ani głowy do seksu. Zajmuję się dzieciątkiem, jestem zmęczona i mam wrażenie, że mogłabym teraz obyć się bez seksu. Ale on napiera. Nawet próbował mnie rozochocić, ale nie jestem w stanie się podniecić nawet przez dotyk... Dodam, że jestem po cc więc nie ma mowy o problemach natury biologicznej, które mogłyby stanowić jakieś wytłumaczenie dla strachu przed seksem. Ja się i trochę boję - seks po prawie 2,5 miesiąca posuchy + możliwość zajścia w ciążę - choć to głupie bo biorę tabletik antykoncepcyjne... Sama nie wiem co mi jest. Mąż czuje się odrzucony i niemęski przez moje zachowanie a ja nie umiem się zmusić do seksu.... Co robić?

to normalne - nie przejmuj sie wiele kobit zapomina o sexie po ciazy - boja sie kolejnego dzieka itp. porozmawiaj o tym ze swoim mezem, on Ci powie, co jego boli zrobcie sobie jakis nastroj - swiece, kapiel wspolna itp i jakos pojdzie - a Ty sobie przypomnisz jak moze byc z nim cudownie, jak to wiarze i pomoze nie tylko mezowi ale tez Tobie

Gość 7 tygodniowa mama
Cóż... masz rację Madz. To trudna sytuacja, ale wcześniej czy później będzie trzeba spóbować tego "pierwszego razu" po porodzie. Może inne dziewczyny jaką jakieś wspomnienia jak było, jak zaaranżowałyście seks, albo co Wam pomogło?