Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ullllaaallllalaa

czy powinna mnie ta sytuacja niepokoic

Polecane posty

Gość ullllaaallllalaa

moj chlopak zawsze chce chodzic spotykac sie z moja siostra..tzn zawsze jak do mnie przychodzi to zawsze chodz idziemy do twojej siostry na kawke...ona ma meza i dziecko ... troche mnie juz to wqrza ale niechce sie go pytac bo to gupia sytucja to wkoncu moja siostra.. dodam,ze naprawde jest piekna kobieta ale ja jestem podobna do niej

Gość babielato
Może się nią zauroczył wygląd to jedno a sposób bycia i charakter to druga strona medalu. A ile macie lat ?

Gość a może po prostu lubi
przebywac w towarzystiwe jej i jej męża ? ... Może z Tobą samą się tylko nudzi.

Gość ullllaaallllalaa
ale on lubi chodzic tam ze mna jak ona jest sama...ja mam 21 a on 23 zapytac go czy ona mu sie podoba?

" przebywac w towarzystiwe jej i jej męża ?" Lubić przebywać w czyimś towarzystwie a chcieć tego za każdym razem, kiedy On jest u Autorki to jednak różnica. Może Twojego chłopaka zauroczyła Twoja siostra albo interesuje go bo jest mężatką, nieosiągalna ?

Gość babielato
Następnym razem powiedz że nie możecie tam tak często chodzić, bo oni są małżeństwem mają dziecko i własne sprawy. Zobacz jak zareaguje, nie tłumacz po prostu jak zacznie się wypytywać to go zignoruj i zaproponuj też kawę.