Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weqfwefewf

Przeczytajcie wywiad z KRĘGLICKA, STRASZNIE zarozumiała baba

Polecane posty

Gość ewqdqwdwedewdqw
chali sie, ze faceci walili do niej drzwiami i oknami i"ze rodzice nie mieli z emna problemow, byłam świetym dzieckiem" no nie moge chodzacy ideał??

Gość nie widze jej zarozumialosci
sympatyczna kobieta

Gość weqwewqwewq
"W Dniu Kobiet odwiedziło mnie sześciu kolegów z kwiatami. Sąsiad, koledzy ze starszych klas, znajomi znajomych. Przychodzili jeden za drugim, a mnie ogarniało przerażenie, jak dzwonił kolejny dzwonek do drzwi. Musiałaby pani zobaczyć ich miny. Mnie się uginały nogi, a moja mama pękała ze śmiechu." no, a to to co?po co o tym gada?skoro jest niby taka skromna? nie musiała o tym wspominac;)to takie niby , ze sie nie chwale;), ale sie chwale;)bo jednak o Tym opowiadam:)

Gość weqfewefewe
"Miałam zresztą u nich kredyt zaufania, zawsze byłam świętym dzieckiem. Nie mieli ze mną problemów. Nawet w okresie dojrzewania (śmiech)." tak i jestes ideałem, ona swoim gadaniem chce pokazac, jaka to niby skromna i idealna):) ale nie ma idealnych ludzi, wiec cos musi byc z nia nie tak;)

Gość dziwnerewr
za to jest zajebistą mamą "Jest Pani surową mamą? Aneta Kręglicka: Tak. Jestem wymagająca. Maciek czasem ma do mnie o to pretensje. Zapisałam syna na wiele zajęć – na tenisa, na piłkę nożną, fortepian. Wiem jednak, że to teraz jest moment, aby odkryć jego zdolności. Czasami załamuję ręce, bo moja obowiązkowość sprawia, że wszystko musi być zrobione na czas. A mój syn, niestety, w tych sprawach jest moim przeciwieństwem. Wyznaje zasadę: „Co masz zrobić dzisiaj, zrób jutro”. Dla mnie to porażka! Gdybym nie przypominała mu o odrobieniu zadań, zapewne by tego nie robił. Wstaję rano, budzę swoje dziecko, przygotowuję śniadanie i jeszcze rano powtarzamy lekcje." zmusza dziecko to dodatkowych lekcji, tez mi miłosc, odbiera dziecku dziecinstwo

Gość madzia0383
a ile to jej dziecko ma lat?? i z kim ma tego syna???

Gość ft6ghyijok
a to naprawde trudno uwierzyc ze tylu facetow odwiedzilo miss swiata?

Gość Konkqesta2
rzeczywiscie troche trąca fałszywą skromnoscia, mowia, ze lepsza prawdziwa pycha niz fałszywa skromnosc:) falszywa skromnosc! I jeszcze raz falsz! Z atutow to nie zdaje sobie sprawy szara myszka a nie MissWorld!

Gość autorka postue
nie trudno mi uwierzyc, jestem w stanie w to uwierzyc;)bo ona jest naprawde ś.liczna kobieta, ale skoro piszecie, najpierw , ze nie jest zarozumiała itd, a ja widze, ze jednak jest to fałszywa skromnosc, bo udaje niby wietoszke ktora nei zdaje sobie sprawy z własnej urody, a zaraz potem opowiada o tym ilu facetow ja odwiedziło, czegos tu nierozumiem, to po co o tym opowiada gdyby faktycznie była skromna, nie musiałaby o tym wspominac, bo wiadomo, ze miss world, mogłaby miec nawet tysiace adoratorow:)

Gość cftgbhjkml
ten link nie dziala wstaw porzadny link

Gość kiciakicia34
ta pani mowi co jest dla nie wygodne. autor gosc 2009.05.29 21:36 niech sobie przypomni starszego pana, ktory wprowadzał ja w życie.

Gość FTGYHUJI
WSTAW PORZADNY LINK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dtfyghj
LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Gość kiciakicia34
Nic nowego się od pani Kręglickiej nie dowiedziałam, cały czas w wywiadach powtarza historię swego życia i tyle, ile jeszcze razy usłyszymy tę samą historię?litości, myslalam, ze wywiad jest po to, aby ktos opowiedzial nam o sobie, albo o nowym przedsiewzieciu, ktore obecnie realizuje, to ze pani Kreglicka wystepuje w reklamie apart juz wiemy, wiec obawiam sie, ze to za malo na to, aby moc przeprowadzic z nia wywiad. Radzę nieco rozsądniejszą selekcję osób wybieranych do rozmowy, bo inaczej uśniemy...

Gość RTYHUIJOKPL
NAUCZ SIE WSTAWIAC LINK--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gość a tak ciezko skopiowac
skasowac spacje i kliknac enter???????/ :O:O kaleki umyslowe :O

Gość cvbhjm
link!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wewesqwewe
jako inni sobie poradzili i przeczytali http://polki.pl/viva_artykul,10014038.html teraz wkleiłam dobrze, jesli nie wejdzie, znaczy sie, ze kafateria celowo robi przerwe w linku, zeby nie wchodził, nie chca by reklamowac inne stronki, to proste jeli nie wejdzie, rusz głową i pomysl, w jaki sposob mozesz taki link ze spacją(ktora wprowadza celowo redakcja kafeterii, nie ja)zrobic!!!! no pomysl, to nie takie trudnie trzeba wiesz skopiowac , usunac spacje gdzie jest przerwa i enter;) naprawe wczesniej na to nie wpadłes?mhh jakos wszyscy ogladali ten wywiad, wiec sobie poradzili:

Gość TFGYUHIJ
WSTAW LINK ZAMIAST POSTOWAC CO POWIEDZIALA-aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaROZMIESZ??

Gość yghjk
ktore spacje?cco wstawic przed numerem?

Gość dftgyhij
ona nie jest zarozumiala ale pewna siebie- kobiety powinny takie byc

Gość qwdqwe
moze i pewna siebie, ale cholernie nudna jak typowa miss, piedrdoli nudne rzeczy, pustka

Gość frtegertgtrg
cyz nie widzicie podobienstwa z twarzy miedzy nią z tamtych czasow, a Kasią zielińską!prawda, ze podobne?

Gość gość
Ten wywiad to pół biedy akurat.Sąsiadka Kręglickiej ma z nią od lat krzyż pański.Jeżeli kogoś to pocieszy niech wie że AK musiała zapłacić 20 tysi odszkodowania.Jednak wojna trwa nadal

Gość gość
Rzeczywiście Kręglicka raczej nie jest przyjemna ale czego innego się spodziewać?To w końcu jedynaczka z zamożnej rodziny.Obecnie nadal już jako żona i matka śpi na forsie

Gość gość
Rzeczywiście Kręglicka raczej nie jest przyjemna ale czego innego się spodziewać?To w końcu jedynaczka z zamożnej rodziny.Obecnie nadal już jako żona i matka śpi na forsie

Gość gość
powodzenie mogła mieć ,ale dlaczego wszystkim podawała swój adres?