Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Freq

Jak uważacie dobrze zrobiłem

Polecane posty

Gość Freq

Hej jestem z dziewczyna z którą kiedys byłem minął ponad rok.Od tamtego czasu.Wtedy przyjechała do niej koleżanka trochę jak by mnie ignorowała ale ak podeszłem było wszystko ok.A potem się wkurzyłem i wyzywałem ją troszkę.Przez to zerwaliśmy.Ale teraz do mnie wróciła kłociliśmy się troche zaprosiła mnie na urodziny koleżanki i na stuniówkę na którą już nie pójde.Na urodziny pojechałem troche pijany co jej sie bardzo nie spodobało.Gadaliśmy troche było ok.Ale potem już nie chciała za bardzo gadać pożaliła się swoim dwóm koleżanką że się napiłem i one próbowały mi przytrzymać lekko żebym do niej nie poszedł.Stała z jakimś kolem którego godziła niby z sisotrą wkurzyłem się kolo mówił że tak sobie gada jak z koleżanką że nie wtrącą się do naszego związku.Potem ie chciała ze mną pogadać nie było jej nigdzie albo stała koło samochodu niewiem bo było ciemno.Ja się zagotowałem i wyrwałem z tamtąd do domu koleżanka jej mówiła żębym nie swzedł.Jak wróciłem do domu to zadzwoniłem do niej i wyzwałem jej koleżankę spytałem co z nami ona powiedziała że nic się nie stało ale jak usłyszałem że stoi przed dyskoteką to wyzwałem ją od zaje..... szma.. I oczywiśćie na drugi dzień zerwałem z nią.Jak myślicie kogo winaja myślę że napewno jej.Proszę o jakieś sensowne wypowiedzi.Sorki że takie długie ale chciałem żeby wszystko było jasne.

Gość no nie mogę uwierzyć w to co
no dzieciak i niedorostek, jak to czytałem, to miałem przed oczami małointeligentnego 15stolatka. Dzieciak z Ciebie. A serio ile masz lat? Za co Ty zwyzywałeś ta biedna dziewczynę? Dziewcyzna zaprasza Cie na impreze- przychodzisz już leko na bani- czewgo oczekujesz- powinna sie wyżucić na zbity pysk- wydoroślej- bo takim zachowaniem udowadniasz jaki dzieciak z Ciebie chłopczyku. A wina- ewidentnie twoja