Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mąż i tatuś

pytanko do pań o prezenty

Polecane posty

Gość mąż i tatuś

miłe - kochane:):) panie - prośba - gorąca... proszę doradźcie jaki mógłbym kupić świąteczny prezent swojej żonie, tak, aby był niebanalny i sprawił jej przyjemność, może tez jakiś pomysł na prezenty dla dzieci..? :):):) - z góry dzięki za pomoc :):):). Aha -może to pomoże - jesteśmy 19 lat po ślubie, 2 synów 18 i 15 lat.. :):)

Gość po 19 latach małżeństwa
nie wiesz co sprawi przyjemność Twojej żonie?

Gość jjommm
złoto,srebro

Gość www.tnij.org/oferta2010
może jakiś oryginalny gadżet odzieżowy albo jakąs oryginalną parasolke?

Gość a o jakich pieniądzach
rozmawiamy?

Gość mąż i tatuś
złoto, srebro już było... chcę ,,czegoś" zaskakującego - dzięki za odpowiedzi - do 19 lat nie ma znaczenia - kocham swoją 2 poołówkę tak samo jak wtedy, a może jeszcze bardziej - :)

Gość jjommm
to stroj z sexxxs shopa

Gość syuktjhdghsfads
ja bym chciala bon/karnet na masaz/masaze albo jakis taki zabieg kosmetyczny, moze jakis fajny zabieg na wlosy odzywiajacy. ale masaz to super sprawa, najlepiej kilka :) ja kiedys dostalam w prezencie od meza kurs fotogaficzny bo wiedzila ze chcialam na taki isc-najlepszy przent :)

Gość mąż i tatuś
oczywiście informacja o tym, że kocham żonę była odpowiedzią dla ,,OstraSiostra". Jeżeli pytacie o przedział finansowy to tak do 4-5 tys. ( choć również może być 200 zł - nie wtym rzecz - żona nie ma wymagań tego rodzaju :)) generalnie nie ma to większego znaczenia - dla mnie pieniądze są warte wyłącznie tyle ile dają radości moim bliskim - same w sobie nie są celem...

Gość mąż i tatuś
do ,,syuktjhdghsfads" - dzięki, to już jakiś pomysł.. żona uwielbia w wolnej chwili malować...

Gość syuktjhdghsfads
jak za tyle kasy to np weekend w SPA, no chyba ze chodzi tam czesto nie wiem ;) dla mnie to luksus ;) moze jakis kurs... czym ona sie interesuje?:)

Gość syuktjhdghsfads
ja wlasnie od meza dostala kurs fotografii, to byl kurs na kilka weekendow, bylo super :)

Ładną piżamkę, piękne perfumy lub poprostu coś czego sama nigdy by sobie nie kupiła, bo za drogie, zbędne itp. Musi to być prezent tylko dla niej, a nie jakiś funkcjonalny np zestaw ręczników - moja mama się denerwowała jak taki dostawała. Ale cieszyła się zawsze z kosmetyków. A może jakieś balsamy do Ciała, zestaw do kąpieli, albo jakiś masażer żeby się odprężyła. A może album z waszymi zdjęciamI:))

Gość kaoala
to sporo pieniedzy. a moze jakis wyjazd cala rodzina? od razu z sylwestrem. albo jak chlopaki takie duze to oni osobno, a wy osobno. powinno byc milo chyba ze czesto wyjezdzacie albo nie ma takiej mozliwosci zeby pojechac. jakas sliczna mijscowosc i te kilka dni wraz z sylwestrem spedzic razem. a synowie pokorzystaja z wolnosci i "doroslosci":)

Gość kaoala
to sporo pieniedzy. a moze jakis wyjazd cala rodzina? od razu z sylwestrem. albo jak chlopaki takie duze to oni osobno, a wy osobno. powinno byc milo chyba ze czesto wyjezdzacie albo nie ma takiej mozliwosci zeby pojechac. jakas sliczna mijscowosc i te kilka dni wraz z sylwestrem spedzic razem. a synowie pokorzystaja z wolnosci i "doroslosci":)

Gość jakąs ładną i ciekawą
książkę ;bardzo pięknie są wydane książki autorstwa beaty pawlikowskiej ale jest też wiele innych...to zależy co ją interesuje.

Gość mąż i tatuś
wszystkim baaardzo dziękuję, KOALA - wyjeżdżamy generalnie dość często - staram się robić to z zaskoczenia - dość dużo pracuję, więc zazwyczaj ,,robię " pobudkę wcześnie rano ( jak mam wolną chwilę )i mówię np., że dziś mam ochotę na naleśniki w Krakowie, lub jak ostatnio na spacer po molo w Sopocie.., kurczaki niby tak prosta rzecz jak prezent, a tyle problemów... a co dla synów ?

Gość mąż i tatuś
Gizula888 dokładnie o to mi chodzi - prezent wyjątkowy - wyłącznie dla niej.:) dzięki:)

Gość grota solna dla
żony (karnet) a dla synów bilety do kina (podwójne)

Gość kaoala
dla synow moze x-box, gry jakies. ale pewnie maja. widze ze z pieniedzmi u was dobrze. ciezko wymyslic cos nie znajac tych osob i nie wiedzac co lubia. starszy syn prawko ma? moze chce zrobic i taki kurs go ucieszy. a zona moze na jakis zabieg by chciala sie wybrac? masaze jak ktos juz wspomnial to fajna rzecz. moze masaze polaczone z leczniem cellulitu i ogolnym poprawieniem stanu skory (o ile go ma i o ile by nie obrazila sie o to:) moze dla chlopakow wyjazd w gory, na deske snowboardowa. a moze jakis koncert graja(za granica czy nawet w polsce) na ktory z checia by sie wybrali. nie mam juz pomyslow:)

Gość mąż i tatuś
dzięki wszystkim - miło mi, że dostaję odpowiedzi.. kurczaki po prostu brak mi pomysłów.. - BlekitOka - pidżamka ok, ale z torebką i jej wyborem, to już ryzyko :):):) . kaoala - syn prawko już ma, motocykl zresztą też... też myślałem o X-box-ie... jeżeli chodzi o narty, czy też snowbord to nie chcą - już im przeszło :(, kurczaki niby proste ale zarazem trudne jeżeli się chce aby było niebanalne...

nawet się nie zastanawiaj tylko kup małżonce bielizne :) obadaj rozmiar, wbijaj na koronka.pl i znajdź coś, co będzie podobać się Tobie tylko i wyłącznie (no, ewentualnie o żonie też możesz pomyśleć:D) jestem przekonana, że 19 lat po ślubie taki prezent to MIŁA niecodzienność :)

Gość mąż i tatuś
miodowocynamonowo - dziękuję