Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicaj157

Co to moze być?

Polecane posty

Gość kicaj157

Witam! Czasami mam takie "napady"... Może opisze od początku: Straszny ból głowy, oraz nie wiem jak to opisać takie ćmienie oczu(bardzo słabo widze, nie rozpoznaje twarzy!) Ale ból jest przerażający... Dzisiaj miałem chyba najsilniejszy atak tego czegoś. Przyszedłem z orkiestry i pojechałem do biedronki. Wróciłem i zaczełęm dziwnie widzieć. Już wiedziałen o co chodzi. Położylem się ale nic... Wziełem jakiś lek przeciwbólowy i położyłem się spać... Ok. 21 przyszła moja mama i pytała się gdzie jest pilot. Ja na to odpowidzialem że za szlołą(przestałem kojażyć wyrazy)a później, że za lekcjami... Byłem przerażony... Co mam robić POMOCY!!!! W was jedyna nadzieja!

Gość jjjonn
kicia idz do filipinczyka,moze przyjmuje w twoim miescie

Gość tak mysle
tracisz wzrok! idz do lekarza!

Gość kicaj157
Robilem kiedys badania oczu i nic nie wyszlo...

Gość dfhsdfhdfh
Migrena??

Gość kicaj157
A o co chodzi z tym filipyjczykiem?

Gość who dares wins
mnie to się z migreną kojarzy 🖐️

Gość dziewczyna_żołnierza
to może być bardzo silna migrena, miałam kiedyś podobne objawy, powtarzało się to co pare miesięcy, u mnie to była reakcja na silny stres i przeżycia, tylko że nie myliłam wyrazów.

Gość kicaj157
U mnie tez to pojawia sie co pare miesiecy... Ale nie stresuje sie za bardzo... Wczoraj bylem wrecz podniecony :/

Gość dziewczyna_żołnierza
może jesteś źle znosisz wszelkiego radzaju emocje, u mnie to ustąpiło i się nie powtórzyło od 4 lat

Gość kicaj157
To cmienie to taki jak by swiatlowstret macie cos takiego? A jakie leki na migrene?

Migrena jak bum cyk cyk, moja męza ma to samo, tylko bardzo żadko, albo twoja reakcja na stres, idź do internisty i opowiedz o tym da ci pewnie skierowanie do neurologa i ortopedy

słuchaj, ja mam cos podobnego. Taki swiatłowstret przy bólu głowy. Ale nigdy cos takiego jak Ty! Moim zdaniem nie powinienes leczyc sie na własna reke tylko marsz do neurologa! Dobrze byłoby zrobic rezonans albo chociaz tomografie głowy. Masz moze czasem zaburzenia ruchowe? Nie chce Cie straszyc, ale takie objawy daje czasem nawet guz mózgu.

Gość kicaj157
Mam 16 lat cytuję "Migrena jest dolegliwością pojawiającą się głównie u kobiet (chorują one 3-4 razy częściej niż mężczyźni), przy czym najczęściej występuje ona w okresie dojrzewania." Moze mi to przejdzie... Narazie musze sie pomęczyć ;/

boże co wy gadacie!? migrena!? przy migrenie nie przestaje sie bełkotac bez sensu!!!! idź natychmiast do lekarza, bo mi to bardzoej wygląda na takiegoś tętniaka albo cos... może ci uciskac mózg i przez to wszystkie problemy. Idź do lekarza niech cie natychmiast na tomografie skieruje!!!

Gość kicaj157
Obiecałem sobie że przy nastepnym razie ide do lekarza...

a powiedz mi jeszcze czy te napady przychodzą nagle? i cy nagle odchodzą czy jak?

wpadka, popieram w 100% Idz do lekarza na prawde nie ma na co czekac. Moze to jakies inne schorzenie ale chyba lepiej wiedziec wczesniej i to leczyc. To nie jest normalne.

dzizas nie straszcie go....internista da ci skierowanie do nerolożki idź a zrobią ci potrzebne badania, tomografie, doppler, a moze nawet ortopeda, bo takie dolegliwosci moga byc przyczyną nieprawidłowości w kregosłupie zwłaszcza szyjnym

dlatego też pisałam o rezonansie. Może jest też cos, co uciska rdzenmdlatego pyta..m czy nie ma zaburzen ruchowych, dretwienia konczyn...

Gość kicaj157
Nie, zanych zabużen. Przychodzi nagle, i odchodzi nagle.

Gość us airborne cadence
jedyna nadzieja to jest w specjaliście, który jest lekarzem, a nie w nas 🖐️