Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 35 latka

Dałam klapsa synowi

Polecane posty

Gość mama 35 latka

Dziś pierwszy raz dałam synowi klapsa i czuje się z tym żle i nie wiem co mam zrobić żeby synek wiedział że to się nie powtórzy A dostał za to że rano popuścił w majtki jak oglądał bajkę zapatrzył się i tyle gacie mokre, przebrałam go i prosze żeby pamiętał mówi że tak a potem się pytam czy chce siku a on że nie z za chwile znów posikał gacie. Zaznaczm że synek jest zdrowy jeju......... naprawde żle się z tym czuje

Gość to smutne ze twój
trzydzietsopięcioletni synek nadal robi w gacie...

Gość oooohhhhh
:D

Gość no wlasnire
no wlasnie stara matka i wszystko jasne cierpliwosci brak nie moglo mu sie to tak porprostu zdarzyc? tobie nic nigdy sie nie przytrafilo? i czy ktos cie kiedys za to lał? tak lał bo dla takiego malucha to wlasnie lanie a nie klaps staramatka

koniecznie zaprowadz go do psychologa,bo to mu sie moze na psychice odbic. wiesz jak to jest:z takich wlasnie rodzin,gdzie matki daja klapsy wyrastaja mordery,gwalciciele :):):)

Gość mozesz byc pewna ze gdy
podrosnie to ciebie bedzie tłuc mlotkiem. masz przerypane

Może bez przesady z tymi mordercami i gwałcicielami. Jakby po klapsach z dzieciństwa tak było to wiekszośc z nas byłaby kryminalistami. Oczywiście klaps za sikanie w majtki nie powinien się zdarzyć. Dziecko zainteresowało sie bajka i po prostu stało sie. To jest ludzkie i Twoje zachowanie w tym wypadku było nietaktowne.

Gość stararuraRURA
stara matka stara rura jestes beznadziejna stara STARA matka ktora bije swoje MALE NIEWINNE DZIECKO za to ze sie zapatrzylo STARA RURA

Gość malo ze nietaktowne
to bylo wrecz fo pa!!

Gość a tam o nie przesadzaj
Porozmawiaj z synem ale bez przesady. I lepsza stara rura niż młoda siksa co zostawia dziecko i biega po knajpach i dyskotekach. Bo za wcześnie wpadła i się nie zdążyła wyszaleć.

Gość www.tnij.org/oferta2010
nie rozgłaszaj tego publicznie,w dzisiejszych czasach to podlega pod paragraf o znęcaniu sie

Gość ojeeeej
dzieci to zwierzęta stadne, muszą wiedzieć kto tu rządzi :)

Gość najgorszy powod jaki
moglas znalezc zeby dac mu klapsa....juz bym zrozumiala gdyby byl niegrzeczny, wariował kilka godzin, nie reagował na prosby i groźby, uderzył Ciebie, brata, siostre albo kolege...ale za to ze sie zsikal w gacie? Trzeba mu było wylaczyc bajke i tyle...zreszta co z Ciebie za matka ze swojemu 3,5 latkowi wlaczasz bajki (ciekawe ile godzin je ogladal ze zdazyldwa razy sie w majtki zsiusiać) a potem bijesz bo dziecko sie zsiusiało w majtki....skoro jestes taka skolnna do bicia to sie rozpedz i przyjeb łbem o sciane bo nawet nie potrafisz sie wlasnym dzieckiem zajac...

Gość do autorki..........
i juz ci matki polki odpowiedzialy :D wez sznur i sie powies i na kafe nigdy ale to nigdy nie zakladaj tematu w ktorym nie napiszesz ze jestes idealna, ksiazkowa matka musisz bawic sie z dzieckiem, opiekowac sie 24 godz na dobe, robic kariere, byc smukla i powabna, miec czysciutki dom, wlasnorecznie upieczone ciasto na stole inaczej to jestes patologia i dzieci nalezy ci odebrac wedlug matek polek kafetarianek :D:D Odpusc dziewczyno! Nic sie nie stalo :-)

Gość mezus cie powinien zlac autork
bez przesady idealna nie musi byc...ale bicie bo dziecko sie posiusiało w majtki z winy matki ktora pozwala mu kilka godzin w ciagu dnia ogladac bajki bo tak jest latwiej dziecko sie zainteresuje bajką i mamuska ma spokoj? no to dostala co chciala maly sie zainteresowal bajką az za mocno a ona co? bije go... no piekna mamuska.... Teraz tatus jak wroci do domu z pracy powinien dac wpierdol mamusce... w koncu dziecko przez nia sie w gacie zsikało...

Gość do autorki..........
Nie bije go :D dala mu klapsa, od tego mamuniu sie nie umiera

Gość bellusia
stara matka? brak cierpliwości? co za bzdury, masakra Najlepiej jakby forum w ogóle było rejestrowane dla dorosłych ludzi, czyli mających skończone 18 lat, ale to niemożliwe oczywiście - co do cierpliwości - moja mama czyli babcia 55 letnia ma często więcej cierpliwości do mojego dziecka ode mnie - lat 30 - co do starej matki 35 letniej - to piszą jakieś zdesperowane, puste małolaty, które wpadły i muszą wychowywać, bo osoby świadome macierzyństwa nieważne iluletnie - 20 czy 35 nigdy czegoś takiego by nie napisały i nie skomentowały w podobny sposób - co dp klapsa - dzisiejsza paranoja, ja z dzieciństwa pamiętam czasem klapsy i nie odbieram tego jako lanie, jestem zrównoważoną, pewną siebie i szczęsliwą żoną i matką

Gość bellusia pomyśl
:O autorka nie pisze, że jest mamą 35-letnią , ale, że ma synka 3,5 roku swoją drogą zajebiście wyszło z tym 35-cio latkiem:D

Gość a propo
ale stado kretynek kazdy czasami daje w tylek i nic sie dziecku nie stanie a rozmowa z 3 latkiem raczej nieskuteczna

Gość bellusia
ja a propos komentarza 2 pięta niżej