reksiu 0 Napisano Listopad 24, 2009 hey laski mam pytanie. jakiś czas temu podejrzewałam u siebie ciąże bardzo się martwiłam,wkońcu dostałam niby okres ale skończył mi się i trwał 3 dni nigdy nie miałam takiego okresu i zrobiłam test i wyszedł negatywny i po dniu dostałam z nowu i skończył mi się okres i spałam u chłopaka zrobił mi palcówe i boje się że jestem w ciąży robiłam test niedawno,tydzień po i też wyszedł negatywny ale nadal się boje.niedługo mam okres a mam czasami mam mdłości,i brzuch mnie boli . powiedzcie moze to być ciąża? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość matko kochanaana Napisano Listopad 24, 2009 a czy ktos ma tu rentgen w oczach? zrob test albo idz do gina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reksiu 0 Napisano Listopad 24, 2009 prosze o kokretne odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reksiu 0 Napisano Listopad 24, 2009 prosze o konkretne odpowiedzi!:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zależy którym plcem tę palcówę Napisano Listopad 24, 2009 robił... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reksiu 0 Napisano Listopad 24, 2009 bardzo smieszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reksiu 0 Napisano Listopad 24, 2009 dodam że leci mi ciągle śluz raz taki a raz taki.. nie uprawiałam seksu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach