Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MATIKAAAAAAAAAA

Czy moge być w ciąży?

Polecane posty

Gość MATIKAAAAAAAAAA

Ostatnio podczas pieszczot z chlopakiem on siknął trochę na moje nogi. Czytałam gdzieś (chyba bravo) o ciąży pozamacicznej i obawiam się czy mogłam zajść bo coś mnie ostatnio kolano zaczęło swędzieć. Aha w tym miejscu co on siknął miałam małą rankę bo sobie zdarłam na włefie jak grałyśmy w ręczną. Czy jest ryzyko ciąży? Mam 15 lat nie chce dzidziusia jestem za mloda

szansa jest duża, zwłaszcza ze to kolano... jest to miejsce bardzo podatne na rozwijanie sie ciąży, gdyby to był np. łokieć nie musiałabyś sie tak martwic, najlepiej zrób test :D

Gość Nekrostooley
To po co dawałaś dupy tak wcześnie k­u­r­w­o :o

Ciąża ci nie grozi. Możesz spać spokojnie. Ciąża pozamaciczna jest to ciąża która rozwija się nie w macicy (tak jak być powinno), tylko we wnętrzu jajowodu. Taka ciąża jest niebezpieczna dla życia kobiety i wymaga aborcji.

Gość MATIKAAAAAAAAAA
nie dawałam dupy, to był peting (takie masaże) ale on miał gołego. Co pani w aptece powie jak 15 latka kupi test, ona na dodatek zna moja mame, powiem ze to dla kolezanki albo cos wymysle. A jak sie robi ten test? Trzeba siknąć na niego tak?

Gość MATIKAAAAAAAAAA
ale on kazał mi bym chłostała go podczas mszy, drugą pierdolił mnie w usta i spuszcza się w czasie podniesienia,następnie kazał czterem przypadkowym dziewczynom, by go chłostały i pierdziały mu w usta,one się zmieniały tak, by każda po kolei chłostała i pierdziała :(

Można siknąć, ale możesz też napluć jakby Ci sie siku akurat nie chciało :) ostrzegam tylko że najgorszy bedzie 20tc, wtedy dziecko z kolana wdrapie się po Twoim udzie pod skórą do brzuszka. Będzie to widać, taki robaczek pełzający

Gość MATIKAAAAAAAAAA
to wyzej to podszyw. Prosze pomozcie

no zaczerniłam swój nick więc problemy z podszywami odpadają.No więc opiszę co było dalej: ww sobotę wieczór przyszło piętnaście dziewcząt, trójkami.jedna go chłostała, druga mu ssała, trzecia robiła kupę; później ta, która srała, chłoszcze, ta, która ssała, sra, a ta, która chłostała, ssie. W ten sposób załatwił wszystkie piętnaście.On niczego nie widział, niczego nie słyszał, był upojony.Ponowił tę rozrywkę sześć razy w tygodniu. (Uroczo jest to robić, polecam wam. Rzecz odbywała się bardzo szybko, każda dziewczyna wymierzyła dwadzieścia pięć batów; w przerwach między kolejnymi razami pierwsza ssie, a trzecia sra. Jeśli kto chce, by każda dziewczyna dała pięćdziesiąt batów, to otrzyma siedemset pięćdziesiąt uderzeń, co nie jest zbyt dużo).

Gość prowooooo
po co odpisujecie?

Ciekaw jestem czy to podszyw nick zaczernił czy to wszystko jednego człowieka posty ^^

Gość prawdziwa MATIKA
to nie ja zaczernilam tylko ten libertyn