Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maja 2

katar u niemowlaka

Polecane posty

zaczeło sie jakis miesiac temu moja 2 miesieczna córeczka dostała katar , kaszel i goraczke lekarz przepisał antybiotyk. Kaszel ustapil goraczka równiez, jednak nadal walcze z katarem wypróbowałam chyba juz wszystko - N asivin, Euphorbium, masc majerankowa , woda morska i nic nie pomaga. Kłade ja na brzuszek ,oklepuje, staram się sciagac frida ale to siedzi gdzies gleboko . Nirchce spac bo ja zatyka, marudzi przy jedzeniu . Co jeszcze moge zrobic. P rosze o pomoc

Maju może to nie katar a "kozy" przepraszam ze tak dosłownie ale najczęściej maluszkom po prostu zalegają w nosku i nie umieją się ich pozbyć, mój tez miał takie coś, chrapał w nocy i miał problemy z jedzeniem bo nie miał jak oddychać, gnałam z dziecięciem 1,5h samochodem do pediatry bo nie wiedziałam co się dzieje a to zwykłe kozy w nosku :) najlepiej kupic wodę w sprayu do noska i tyle, koło 3 ciego miesiąca mu przeszło.

ale ja nic tam nie widze i nic się nie ściąga, to mnie denerwuje. Dzięki :)

Gość isolda79
Catterine spadłaś mi z nieba :-) Własnie miałam szukać czegoś do noska bezpiecznego oczywście bo dla mojego rocznego cuda :-) Poszperałam trochę w necie i faktycznie Euphorbium będzie najkorzystniejsze - zdams ię na homeopatię, która jeszcze nigdy mnie nie zawiodła :-)