Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SLUCHAJCIE MAM PROBLEMA

Sluchajcie MAM PROBLEM DZIWNY BARDZO

Polecane posty

otorz , uchodze za osobe bardzo fajna , w towarzystwie zawsze wszyscy sie smieja razem ze mna , nie ze mnie , wszedzie mnie zapraszaja itp.... ale w ostatnim czasie w towarzystwie w ktorym sie obracam pojawily sie 2 osoby , i zaraz zaczely sie plotki itp .. ja zawsze staram sie dac szanse czlowiekowi , na poznanie , na zaufanie a tu? jak juz wspomnialam jestem wesola , no i oczywiscie , glosna , glosno mowie od zawsze , glosno sie smieje , czesto wyskakuje z jakimis slowami z czego jest kupa smiechu , i chyba wlasnie o to chodzi te nowe osoby zaczely mnie obgadywac, ze jestem za glosna , ze zwracam na siebie uwage i jakies tam jeszcze , oczywiscie powiedzieli mi o tym moi przyjaciele , ktorzy wcale tak nie uwazaja . te nowe w oczy mi mowia , ze zazdroszcza mi bycia jaka jestem , ze problemy zalatwiam smiechem i wszystko jest ok :) a za plecami takie jaja zaczelam sie naprawde zastanawiac nad soba , odkad pamietam mowie glosno , smieje sie glosno taka juz jestem zaczelam wiecej milczec , i zrobilo sie smetnie ,kazdy probuje do mnie dotrzec rozladowac wszystko a ja sie jakby zatkalam przez te co mnie tak obgadaly :(

powie ktos cos?

jej skoro inni Ciebie uważają za fajną taka jaką jesteś to po co sie przejmujesz tymi dwoma osobami :D

to sa nowe dziewczyny naszych kolegow oni je wprowadzili . a przejmuje sie bo nigdy nie uslyszalam o sobie takiej opinii zawsze mowie nie akceptujesz mnie to spadaj , nie musisz , ze mna przebywac , zac mnie .. a one wychodzi na to , ze beda. nie jestem jakas tam lalunia , nie wymadrzam sie , poprostu mam specyficzne poczucie humoru i wiekszosc to akceptuje . te plotki daly mi do myslenia , ze moze jednak nie? nie jestem taka fajna? i robie z siebie glupola?? chyba powinnam sie schowac

Gość Różowe Szpongi
Nie przejmuj się. To Twoje towarzystwo i Twoi przyjaciele. Tamte osoby są nowe i to one czują się nieswojo. Z racji Twoich cech charakteru zapewne jesteś ważną osoboą w swoim towarzystwie i przyjaciele cie cenia i licza sie z Toba. Nic dziwnego ze dwojka nowych stara sie podkopac Twoj autorytet i w ten sposob zyskac uznanie w towarzystwie. To co bym Ci poradzil to brak wrazliwosci na takie dzialania. Rob to co zawsze robilas smiej sie najglosniej jak potrafisz. I zgodnie z maksymą "si vis pacem para bellum" postaraj sie wyodrebnic ich cechy charakteru albo wady ktore maja, moze jakis kompleks? Majac juz takiego haka daj im do zrozumienia ze go masz. Niestety pokojowo tego nie zalatwisz bo to chamskie zagrania a chama nie da sie grzecznie. Chama trzeba pobić i wdeptać w ziemię potem zaorać i można wrócić do normalnego zycia. Powodzenia i nie przejmuj się zjeb***nymi ludzmi ktorych pelno dookola.

kurcze , dzieki za odp .. naprawde wzielam to do siebie , myslalam se po co drzesz ryja , ale jestem spontaniczna i nie potrafie tego zmienic chocby nie wiem co juz jako dzieciak stalam pod oknem i wolalam wszystkie kolezanki , az sie sasiedzi wkurzali :D tak mi zostalo taki mam charakter . nie chce walczyc z nimi , boje sie ze maja jakis wplyw , wiadomo na swoich chlopakow i wszystko sie spierdzieli i podzieli , i to przeze mnie , bo tylko mnie tam widac najbardziej :(

Gość najwazniejsze
pozostań sobą....nie równaj do dołu tylko do góry.

dzieki za rady , mam nadzieje , ze sie odetkam , bo kiedy tylko je widze zaraz jakbym w gebe dostala :(

Może Ci zazdrościły, że byłaś taka przebojowa i lubiana? To najczęściej jest przyczyna obgadywań i dokuczań. Chcą Cię przez to zniszczyć. Nie daj się, bądź sobą i olej je.To one są głupie i żałosne. Przeżyłam wiele ciężkich chwil związanych z obgadywaniem mnie i dokuczaniem. Na początku jest trudno i człowiek się zamyka w sobie, ale potem - jak zrozumie o co chodzi - może grać inaczej. Zrozum, że Ci zazdroszczą i zamiast cierpieć naucz się tym bawić. One chcę Ci zrobić na złość obgadując Cię - Ty rób im na złość, będąc sobą. Im częściej będziesz taka jak bywasz - przebojowa i głośna - tym bardziej będą się wkurzać, a ich ego nieco spadnie. Nie masz tu winy, powiedz sobie, że to one są "złe" ;) bo inaczej Cię stłamszą. A nie warto

Gość NAKOMENZIEBIJĄNIEWINNYCH
CO TO ZA BEŁKOT PERYCLESA????