Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to bedzie

sa tu ososby majace naprawde nieatrakcyjnych parterow?

Polecane posty

Gość co to bedzie

mysleliscie na poczatku zwiazku czy to wszystko ma sens, potrzebowaliscie czasu by "przekonac sie" do partnerki/era?

Gość co to bedzie
no obiektywnie mozna stwierdzic, ze ktos nie "powala uroda" ...sa pewne kanony. wiem, ze w takich ludziach sa rzeczy, ktore potrafia naprawde ujac... ale z perspektywy czasu jak to wyglada, czy pewne wady nie zaczynaja w pewnym momencie jakos przeszkadzac?

Gość ewwewewer
złotowlosa ale jestes brzydka i ten ochydny tatoo na cycku fuj, po co swoje zdjecie to wklejasz? nie masz sie czym chwalic.

Gość ewwewewer
ja nie grzeszę uroda, mam świński ryj,brak uzębienia i 40kg nadwagi, ale ty??? a feee

Gość uciekająca przystań
ewwewewer Miło popatrzeć jak zal dupsko ściska... Autorze miłość-klapki na oczach...a czemu tak właściwie pytasz?

Gość złotowłosa to
tleniony pasztet. prawda w oczy kole???

Gość co to bedzie
pytam, dlatego ze jestem teraz w takiej sytuacji ze nie do konca wiem co zrobic, poznalam fantastycznego faceta, wszystko jest bardzo swieze, on wydaje sie byc zainteresowany mna, ale boje sie ze bede tylko jakas zabawka na pewien czas, ze w miare uplywu czasu on zacznie dostrzegac rozne moje defekty... kiedys zostalam tak odrzucona i teraz mam mnostwo watpliwosci i obaw...

Gość hijena
Ja mialam naprawde przecietnego faceta, byl idealem pod kazdym innym wzgledem. Niestety nawet z przyjaciolmi razem z nim wstydzilam sie wyjsc :( Rzucilam. To byl moj ideal, gdyby nie wyglad... Probowalam sobie z tym jakos poradzic przez dosyc dlugi okres czasu, niestety nie udalo mi sie...

Gość co to bedzie
no wlasnie...

Gość ja mialam
moj byl naaaaaprawde ponizej przecietnej ale po slubie sie wyrobil ciuchy za moja kase, dalekie podroze zmienily go w pewnego siebie przystojniaczka tak przystojnego ze zdradzil mnie juz 3 razy

Gość tomaszowaty
jak będziesz się sama ze sobą dobrze czuła to nie będzie takich problemów. Zresztą on powinien spowodować takie samopoczucie :-) Bądź pozytywna!

Gość jacklin
moj jest przystojny z twarzy...ale szalu nie ma...choc powoli sie wyrabia :)

Gość ewwewewer
haha zal dupa sciska? buhaha o co? masz oczyska?? to se zobacz jej zdjecie hahha smiesza mnie laski ktore swoje zdj wklejaja w stopkach po co to komu?wyrazilam swoje zdanie na temta jej zdjecie ze jest brzydka wiec w czym problem;]

Gość ewwewewer
fuj i te blondo rudo zólte wlosy i na czubku ciemne odrosty.. chyba cos ci z farbami nie wyszlo;D i te oczy podkrazone z podkowami.. masakra

Gość ewwewewer
ja mam sliczne włsoy, codziennie wcieram w nie gile mojego ukochanego...

Gość Ja zwiazalam sie z najbrzydszy
m 30latkiem jakiego znalam Ale niestety faceci tak nie mysla, charakter jest niewany

Gość uciekająca przystań
odrostów nie widzę,podkowy,kolor włosów...zdjecie najwyrażniej robione pod swiatło.Ja nie rozumiem czemu jestes takla zgorzkniała...mnóstwo kobiet na kafe w stopce ma fotki... Wstaw swoje, ocenimy...chyba ze nie ma co oceniac... to juz inna sprawa.

Gość bez spacji
bo najczesciej obraza się inne osoby zeby samemu sie dowartosciowac... przykre troche... ja swoimi czasy miałam zaczerniony nick i też dawałam swoja fotke... też każdy mi pisał ze jestem okropna...co najdziwniejsze zadna z pomarańczek nie miała odwagi wkleic swojego zdjecia. Nie uważam sie za pięknosc ale i nie za okropnosc...

Gość ewwewewer
To moje zdjęcie...mam odwagę je wstawic... wyglądam jak wyglądam ale nie mam chociaż tych obrzydliwych rudo-żółtych kudłów... http://www.voila.pl/385/ydonv/?1

Gość zjebal sie phone
bo nie kazdt jest tak glupi ze wklejac na forum publicznym swoje foty.. po co to robicie? potraficie wytlumaczyc logicznie?NIE.. macie kompleksy i wybieracie swoje najmozliwsze foto i wklejacie. zeby wam pisali kompelemnty.. ta fotka o ktorej pisze ewee cos costam jest fakt- paskudna laska ma ochydny kolor wlosow a twarz? hmmmm ponizej przecietnej ale nie straszy.Ja nie mam potrzeby pokazywania ludziom szczegolnie takiego pokroju jacy tu pisza swoich zdjec. forum jest anonimowe prawda? wiec po jaka holera ktos tu pokazuje swoje fotki ma je w stopce jeszcze zeby wszem i wobec kazdy widzial z kim pisze.. to poniekad smieszne i zalosne. chcecie ocen? to zalozcie sobie konta na fotka.pl na bajerze i innych tego typu to was oceniac bede..

Gość old maen
siostra mojej bylej byla do ciebie podobna albo to i to bo holernie mi ja przypominasz.. fakt siostre masz duuuza ladniejsza ale ryja mialas zawsze niewyjsciowego

Gość zjebal sie phone
Ja jak miałam w stopce swoja fotkę to moderatorki 4 razy mi blokowały za straszenie nieletnich....

Gość a niech to ewewer
mi sie twoje zdj nie otwiera :(

Gość a niech to ewer

Gość fffrr
Ja osobiscie jestem samotna. Ale znalam kiedys kobietę, baaardzo atrakcyjną,prawdziwą piękność. Jej mężczyzna miał nadwagę,był niezgrabny, mial rzadkie długie włosy, przez które prześwitywała łysinka. Napewno nie można było go nazwać "ciachem". Ale bardzo dbał o siebie, był zawsze czysty, pachnący, ubrany ze smakiem,nonszalancki i mial zabójczo czarujące spojrzenie. I stara prawda wyszła na jaw, bo owa piękność okazała się zepsutą do szpiku kości manipulantką, natomiast on zachował klasę nawet po rozstaniu. Zazdroscilam i zazdroszczę Jej,że Go miała,mimo,że to Ona ma mnóstwo pieniędzy,tłumy adoratorów a przy Jej urodzie kwiaty więdną z zazdrości. Co z tego,skoro ma puste serce.