Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zubia

PORÓD WE WROCŁAWIU NA KAMIŃSKIEGO

Polecane posty

Gość zubia

Witam wszystkie ciężarówki i mamusie z Wrocławia, napiszcie jeśli którś z Was rodziła na Kamińskiego, jakie podejście mają lekarze i położne, jak teraz wyglądają warunki w szpitalu, czy jesteście zadowolone... z góry dzięki :)))

hej!ja miałam cesarke w 2007 r., to było moje pierwsze dziecko wiec i moje nastawienie do tych ludzi i miejsca (nigdy nie bylam w szpitalu)było inne, byłam jak lwica a poza tym depresja tez wpływała na osądy różnych sytuacji...wszystko tez zależy od zmiany personelu,w jeden dzien były fajne położne, pomogły mi przystawić do piersi a w inny traktowaly człowieka z góry i z wielką łaska, ale z perspektywy czasu wiem, ze nie ma idealnego szpitala...m-c temu poroniłam, mialam zabieg na Brochowie, bardzo miłe podejście, delikatnie obchodzono sie ze mna, zaróno podczas badań jak i w rozmowach...ale potem jak przyszło co do czego, jak prosiłam o zaświadczenie o urodzeniu martwego dziecka, wówczas Pan Doktorr stwierdził"o jakim dziecku Pani mówi"...brak słów...także zależy na jakich ludzi trafisz...

Gość zubia
dzięki, piszcie jeszcze dziewczynki, wszystkie informacje mile widziane :)