Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gaseeeeczkkaka

Muszę o tym napisać i się wygadać!

Polecane posty

Gość ghhjhjtyjy
karawara kolezanka moja miala identyczna przygode ;) chyba ze to ty D.? ;)

Gość a propo tego solarium
przypomniała mi sie sytuacja gdzies sprzed roku. Dobra kumpela pracuje w solarium i raz jakos przed swietami przyszla babeczka kolo 40, chciala sie opalic na sylwestra, wziela lózko lezace. Kolezanka jej zaprogramowala czas i jakos dlugo kobieta nie wlaczala tego solarium. Po jakich 15 minutach babka krzyczy zeby kolezanka do niej przyszla, bo cos chyba nie dziala. Okazalo sie, ze kobieta weszla na gore przykrywy. DO tej pory nie mamy pojecia jak ona sie tam wdrapała, ale polozyla sie na wierzchu, golusienka cala. DO tej pory kolezanka placze ze smiechu jak to opowiada. Myslala ze tam padnie ze smiechu jak weszła a ta babeczka jak ja Pan Bóg stworzył lezy na tym solarium na gorze i sie drze ze sie chyba cos popsulo, bo ona sie wcale nie opala, a wrecz zmarzla bo juz tam z 10 minut tak lezy:)

Gość cvbnbnht
moja koleżanka przez pierwsze 3 lata miesiączkowania podczas okresu nie robiła kupy bo myslała że nie można w 'te' dni jej robić...

Gość waramak
15 000 zł w miesiąc !!! Jak? -jest to sposób udowodniony matematycznie,wejdź na: http://chomikuj.pl/WSZYSTKO_ZA_FREE i przekonaj się,że było warto poświęcić minutę czasu na wejście na tą stronę!!!

Gość hopsiksiksiksiks

Gość nosz qrwa
poryczalam sie:D

Gość mi sie tez zdarzyla historia
z tamponem i do teraz nie wiem jak to mozliwe , jak to sie stalo ? bo naprawde nei wiem :D mialam 2 tampony w srodku ale kiedy tego 2 wsadzila nie wyciagajac tego pierwszego ?:D tego nie wiem , chocby ktos by mnie zabil naprawde nie wiem :D ale wyciaglam go bez problemu :P i taka zdziwiona bylam jak nigdy :D:P no coz zdarzaja sie przypadki :D