Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iwettiwett

pozyczyłam facetowi samochod

Polecane posty

dzis rano pozyczyłam mojemu chlopakowi samochod, dlatego ze on swoj oddał do warsztatu, on chce go równiez na jutro, ja nie mam daleko do pracy ale wieczorami zawsze robilam sobie wyjazdy, a teraz jestem skazana na siedzienie w domu, a on teraz dojezdza do pracy moim samochodem, nie wiem co o tym myslec ale gdybym była facetem to nie wiem czy byłabym wstanie pozyczyc od własnej dziwczyny samochod - gupio chyba tak jakos. co o tym myslicie? nie wiem czy pytał sie swoich kolegów o pozyczneie, ale teraz on sobie jeżdzi a ja musze chodzic na piechote

Gość fdgvfdfd
trzeba bylo nie pozyczac....

Gość zgubisz troche kg samoroo

no ja nie widzę w tym nic złego że facet zwraca się o pomoc do swojej dziewczyny ...ale jak masz z tym tak wielki problem to zadzwoń do niego i niech przyprowadzi auto i już

Gość dla mnie to troche dziwne
ze dalas mu auto zeby on sobie pieszo do pracy nie chodzil..chyba ze nie pracuje w swoim miescie to rozumiem..ale tak zeby dawac auto zeby on pieszo nie chodzil a zebys ty to robila??dziwne...

Gość upupupuupupup

Gość asybgf
ale babko w czym Ty widzisz problem? a gdybys Ty miała problem i pożyczyła od niego samochód to głupio byś się czuła? a jak będziecie małżeństwem to co? bez sensu........ głupia :O