Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepijakk

pije codziennie

Polecane posty

Gość niepijakk

pije codziennie 2-3 piwka , albo cwiartke wodki czystej z redbullem lub cwiartke jakiegos whiskacza i tak mijaja dni nadmieniam ze nie zaniedbuje rodziny ani pracy, ale lubie pic i jest mi z tym dobrze tez ktos tak ma

Psychiatra by Ci powiedział, że prowadzisz grę. Skoro o tym rozpowiadasz, chcesz akceptacji albo odrzucenia.

Gość niepijakkk
nie prowadze gry, mam w nosie czy mnie ktos zaakceptuje czy odrzuci, po prostu tylko pytam czy tez tak lubicie sobie podrinkowac dla odstresowania wieczorkiem po pracy

Gość i_love_piwo
jasne to zupelnie normalne tez tak mam

Gość a jak reagujesz jak ze dwa dni
nie pijesz żadnego alkoholu? pewnie chodzisz poirytowany, twoje myśli krążą wokół piwa, dzieci cię denerwują, żonę masz ochotę poddusić :P ty alkoholikiem jesteś a nie pijakiem :P

Gość niepijakkk
a skąd jak dalej jade samochodem a dosyc czesto jezdze to poprostu nie pije i poddenerwowany nie jestem, a jak nie musze nigdzie jechac tylko standardowo rano do ppracy to tak jak napisalem drinkuje codziennie siadam z zona przed tv wieczorem i ona soczek a ja gorzaleczke

Gość to wszystko przed tobą
jesteś na dobrej drodze :P:P:P

Gość niepijakkk
nadmieniam ze jak zdarzy mi sie do pracy nie jechac samochodem to tez w czasie godzin z piersiowki pociagam sobie :)

Gość sadewr23rewfds
to jest 100% normalne tez tak mam

Gość PysiaQowa
tez mam podobnie...chłop zagranica, dziecko idzie spać, pies wyprowadzony a ja.....cóz....albo piwko albo drink ,dzisiaj sobie kupiłam szampana;/....a potem kupuje na allegro różne rzeczy...i jak tu nie pić

Gość tdp
A dlaczego piszesz o tym, że pijesz? Czy zaniepokoiło Cię to? Żona zwraca Ci uwagę?

Gość niepijakk
a jak sie fajnie pozniej smacznie spi jakie orgie w lozku z zona wyprawia

Gość to pozostaje tylko wam
współczuć, smutne to wasze życie :( i żeby nie było, alkohol jest dla ludzi, sama lubię sie napić ale okazjonalnie,ale nie codziennie, bo to prosta droga do alkoholizmu :(

Gość niepijakkk
zonie to nie przeszkadza jak juz pisalem nie zaniedbuje swoich obowiazkow a pisze aby sie dowiedziec czy tez sobiie tak wieczory umilacie

Gość niepijakkk
a czemu smutne wrecz wesole codzinnie inny alkohol no a w weekendy jakis wypadzik i wtedy od rana sobie drinkuje bo jezdzic nie trzeba, jakbym do pracy autem nie musial jezdzic to w niej tez bym drinkowal