Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ania_234

Proszę poradźcie coś!

Polecane posty

Jutro mamy ze szkołą wyjazd do teatru i moja kuzynka nie chce jechać. Ewidentnie coś kombinuje (nie wiem pewnie nie chce jechać tylko ze mną, bo pewnie byśmy jechały we dwie, bo dużo osób choruje) żeby nie jechać ze mną wkurzyłam się i napisałam jej to co myślę i dodałam, ze mi przykro i sie pożegnałam...o właśnie odpisała...zaraz napiszę co napisała...

Gość jacuś z placusiowa
no pisz Aniu jaki jest problem:D jestem zwarty i gotowy i będe nauczał:D

Gość
ehhh tez miałam taie problemy w wieku lat 15 :) to były czasy :P

Napisała tak: Boże...Tobie nie można odmówić bo odrazu się obrażasz i jesteś zazdrosna. Przecież ty jedź! Ja jej na to tak: Nie jestem zazdrosna tylko lekko poirytowana, bo od razu wymyślasz, że możesz się zarazić jak się dowiedziałaś, że nie jedzie dużo osób. Matko jak ona mnie wkurwia ;/

a wpadłas na to ze ona moze nie lubi teatru???? jakby mnie kumpela chciała tam zabrac tobym ja wysmiała nienawidze tego tak samo jak puzzli moze chce sie z chłopem spotkac zamiast 2 godziny nudzic słonia w teatrze?

Gość jacuś z placusiowa
Droga Aniu jedyne co mi przychodzi do głowy, to najprostsze wyjaśnienie. Jesteś zaborcza i lubisz narzucać innym swoje zdanie, dlatego tak Cię irytuje odmowa wyjazdu przez Twoją kuzynkę. Ona też ma prawo zdecydować i powinnaś zaakceptować, że może mieć swoje powody o których nie chce z Tobą rozmawiać. Nie bierz tego do siebie tylko przestań się uważać za pępek świata.

Ludzie to jest wyjazd szkolny!!!! nauczcie się czytać!!! ona jakąś godz temu mówiła, ze jedzie!! potem odpisała mi tak: Tak o to mi chodzi jedzie mało osób nawet może z naszej klasy nikt i dla mnie nie ma sensu zebyśmy jechały obie z naszej klasy! Przecież to jest bezczelne! Dobrze ludzie popierajcie ją ;/ nawet nie wiecie ile ona złego mi zrobiła w życiu i dlatego o niej tak piszę.

Gość
kurcze no, jakim prawem ona Ci odmawia no dlaczego nie robi tego czego Ty chcesz przecierz powinna Cie zawsze sluchac jej nie wiem naprawde nie wiem co to teraz bedzie z wami !!! Swiat sie kończy :( :P

Gość jacuś z placusiowa
Jesteś durna, zamknij papę jak nic nie rozumiesz i nie zawracaj tej biednej dziewczynie głowy. Pewnie ma Cię dość i nie umie Ci wprost powiedzieć.

ludzie ja jestem młoda i owszem może głupi, ale TO jest dla mnie problem. powiem w skrócie do czego potrafiła doprowadzać mnie ta kuzynka: od wieku no nie wiem 3 do 10 lat dzień w dzień przez nią płakałam. Ona wydaje się być aniołkiem, biednym dzieckiem, ale jest strasznie fałszywa! :/ Dziękuję za wsparcie ;/ myślałam, że są tu wyrozumiali ludzie, a nie tylko tacy, którzy chcą ośmieszyć innych! :(:(:(

Gość bezsensuu
Ania, to jak tobie krzywdy tyle narobiła, to po co ją wyciągasz do tego teatru? :O chyba je sprawa, czy chce, czy nei hcce jechać ?: :P

Gość straszna historiaa
i co ty teraz zrobisz, matko to naprawde powazny problem, a tak na serio odchamisz sie trzeba jezdzic do tetru teatr jest dla intelogentnych ludzi a prostaki niech w tym czasie np. siedza z chlopakami na ławce

ja pierdole....mam nadzieję, że wiecie, że wasze wypowiedzi mnie nie ruszają? ;p zresztą wy jesteście tacy inteligentni inaczej, że po prostu głowa boli...wy myślicie, że ile ja mam lat? pfff...to jeszcze nie czas na chłopaków! (jak już to początki czasu na chłopaków)

Gość bbbbbboli
dobra :D

Gość
wzruszyła mnie ta historia ehhh no cholernie mnie wzruszyła :P ojj to moje miekkie serduszko :(((((

Gość
my i bez pozwolenia piszemy co chcemy :P hehe nawet nie oczekjemy ze bedziesz to czytac :P autorko :D