Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bialyWilkCzarnyRyż

Czy dostajecie prezenty bez okazji od swoich chlopakow??

Polecane posty

Gość bialyWilkCzarnyRyż

Jak tak to co i czy czesto.

Gość Nieregularnie czasem kilka w
tygodniu, czasem przez miesiac nic. W sumie wychodzi kilka razy w mcu. Roznie, bizuterie, zaplaci za moje zakupy, wyjazd, kupi kwiaty czy narzedzia do domu, czasem cos sam zrobi

a ja muszę się pochwalić :) bardzo często dosteje kwiaty od mojej drugiej połówki, zdarzają się maratony że co tydzień mam świeży bukiet w wazonie :):) Narazie mu sie nie znudziło,więc mam nadzieję że tak zostanie :classic_cool:

taaaa, czasami, dostałam ponad metrowego misia, kamere, monitor do kompa a teraz planuje mi kupic samochód.... zapomnialam dodac ze to mój mąż

Ja dostaje prezenty od swojego ukochanego :) I zdecydowanie bardziej wolę takie dawane bez okazji niż te, których się spodziewamy w urodziny czy też z okazji innych uroczystości. Nie chodzi mi o nie wiadomo jak wielkie prezenty, ale nawet tabliczka czekolady, którą przyniesie mi mój facet bez okazji jest dla mnie super prezentem :) Ostatnio mnie bardzo zaskoczył bo zrobił dla mnie foto kalendarz na nadchodzący rok z naszymi wspólnymi zdjęciami. Kiedyś razem oglądaliśmy takie rzeczy na stronie superfoto.pl i powiedziałam, że fajne to takie i mi zrobił właśnie takie prezent. Dany bez okazji, tylko dlatego, że mi się podobało :)

Gość Poniatowski ze Skarbca Mennicy
Wszystkie kobiety powinny dostawać prezenty :). Kobiety ukoronowaniem są stworzenia. Dlatego mężczyźni powinni je kochać o obdarowywać kosztownościami - może ze Skarbca Mennicy Polskiej? A Wy drogie kobiety doceniajcie swoich mężczyzn czasem jakimś podarunkiem również. Każdy lubi dostawać prezenty.

A ja uwielbiam czekolade i dostaje ją jak tylko gdzies idziemy :) oczywiscie nie zawsze :P wie ze w taki sposob zawsze sprawi mi radość :)

A ja uwielbiam czekolade i dostaje ją jak tylko gdzies idziemy :) oczywiscie nie zawsze :P wie ze w taki sposob zawsze sprawi mi radość :)

Gość mi w październiku
zrobił niespodziankę w postaci tygodnia w Egipcie, bo marudziłam że mi zimno... To stwierdził że przez tydzień będę mogła się wygrzać :) A z ostatnich to raczej tak trochę "z okazji", bo tydzień w spa, i przy okazji tam bal sylwestrowy, żebyśmy się pobyczyli ;) Często zabiera mnie na zakupy - niespodzianki :) W ogóle nie mam na co narzekać :D

Gość Poniatowski
Crazy Bitch_ 9 lat. Gratulacje! Ale po tylu latach to nawet można lepsze prezenty dostawać. Są bardzie trafione :), bo ktoś Cię już dużo lepiej zna. Wszystko masz? Czy aby na pewno? NIe ma czegoś o czym marzysz? Albo czegoś co Ci się podoba ale samej żal Ci pieniędzy, żeby to kupić? Tak jest często np. z różnego rodzaju pamiątkami, coś się nam podoba ale żal pieniędzy, bo to tylko nieprzydatny gadżet. Wiele osób traktuje w ten sposób numizmaty, tymczasem samo kolekcjonowanie może spajać ludzi. Nie wierzysz? Przeczytaj ten artykuł: http://www.obcasy.pl/index.php?art=1&dzial=78&dzial2=994