Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie jednaaaa

STUDIA SA DO DUPY

Polecane posty

Gość taka sobie jednaaaa

czemu jak komuś mowie ze nie poszłąm po szkole na studia to sie oburza i pyta dlaczego??? mnie to nie kreci poprostu wolałam isc do pracy chociaz szkole srednia skonczyłam ze swiadectwem z paskiem ale nie chciałam isc na studia i nie pojde

ze studiami masz większe możliwości. mało kto po zawodówie ma jakiś dobry zawód...

Gość kamilos
No masz rację lepiej sobie w dzisiejszych czasach zarobić niz tracić kase na studia i potem przez rok szukać pracy a tak masz trochę kasy dla siebie popieram cię w 100%

Gość taka sobie jednaaaa
pierdole zakuwac i robic tego czego nie lubie czyli sie uczyć przez kilka lat jak zarobie kase i pomoge jescze rodzicom w kwestaich finansowych

Gość sziszaaaa
studia to cos bardzo waznego. to one decyduja o tym kin bedziesz. bo wolisz byc np: urzedniczka w biurze czy pania ktora sprzata po tych urzedniczkach?

Gość dwqefwqef
studia ucza wielu rzeczy,ale takie maminsynki i mamincoreczki sie na nie nie nadaja... ucza pokory, wielu ciekawych rzeczy, daja wiele mozliwosci , a w trakcie mozna naprawde niezle zabalowac i sie wyszalec za wszystkie czas, bo jak nie teraz to kiedy/;?a Ty idz zarabiaj na mamusie i tatusia

Gość nie do pojecia
masz przynajmniej poukladane w glowie. moim zdaniem jednak powinnas pomyslec o czyms zaocznym. bedziesz miec dyplom, nigdy w koncu nie wiadomo kiedy sie przyda. a za pare lat nie bedzie ci sie juz chcialo. ja gdybym teraz konczyla szkole to tez poszlabym ndo pracy i na zaoczne.

Gość do nie do pojecia
A WSZYSCY STUDENCI NA DZIENNYCH MAJĄ NIEPOUKŁADANE W GŁOWACH?

Gość taka sobie jednaaaa
pracuje w biurze w słuzbach mundurowych i niezle zarabiam wiec nie sprzatam

Gość ferfrefefewfer
A JA ZNAM MNOSTWO 30, 40 LATKOW, KTORZY NIE byli na studiach, a teraz po latach ciezkiej pracy im odbija i zostwiaja zony i wariuja, zaczynaja zachowywac sie jak dzieciaki i sami mowia, ze załuja, ze nie byli na studiach dziennycgh

Gość guu
po studiach macie większe mozliwości. powiedz co jest opłacalne zarabiać po 1000 zł za układanie owaru w tesco przez całe życie czy np 3500 za wygodną pracę za biurkiem? kto robi ten ma.

Gość stuentkaded
a czemu dałaś topicowi nazwe"studia są do dupy'" skoro na nich nie byłaś?wiec skad mozesz wiedziec, ze takie są? jednak studia czegos uczą:)

Gość taka sobie jednaaaa
bo moim zdaniem sa do dupy a jesli cos ci nie pasi z tym stwierdzieniem to wypad

Gość sziszaaaa
zobaczysz ze bd tego zalowac. dzieki studiom w przyszlosci moze bd zajmowac sie tym czym bys chciala a tak sa nikle szanse ze w przyszlosci bd zadowolona z pracy

nigdy nie studiowałaś, nie wiesz co to jest życie studenckie itp a twierdzisz że studia są do dupy to tak samo jakby nigdy nie zjeść czekolady a twierdzić że ejst niedobra:/ a to że nie poszłaś na studia to w sumie i dobrze, nie każdy musi mieć magistra

Gość taka sobie jednaaaa
wiecie co wam powiem ten papierek co na studiach bym zdobła za kilka lat sobie kupie

dwa razy dostałam się na dzienne studia i jestem 2 lata w plecy ;) ale nic to , teraz pójdę do roboty potem jakaś zawodóweczka a studia może kiedyś chociaż nienawidzę ślęczeć z nosem w książkach czy notatkach także tego...za rok jedna miejscówka więcej 🖐️

Gość davisradeon
wszystkie co ida na studia i robia za biurkiem sa puszczalskie bo maja przystojnych szefow z kasa i on je bzyka takze jak zobaczysz kogos ze studiami tzn dziewczyne to wiedz ze ******* sie juz z wieloma i lubi dawac d**y