Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koszykara

podświadomość

Polecane posty

Gość koszykara

Witam! Mam bardzo ważne pytanie.. czy ktoś wywoływał podświadomość? i czy jest miożliwość że nie wyjdzie? Jak to działa!?

Gość z innej planety
Chyba masz na mysli seanse w hipnozie lub glebokim relaksie. Istnieje cos takiego jak autohipnoza ale bez przygotowania tego nie zrobisz.

Zbuduj sobie zbiornik do deprywacji sensorycznej i wtedy masz szansę wywołać podświadomość :D

Gość koszykara
Rozumiem. Szczerze powiedziawszy nie mam zamiaru się w to bawić.. ale generalnie jest to ciekawy temat..tylko z tego co wiem a wiem mało. Zabawy takiego typu kończą się naprawde źle.

Gość koszykara
Mialam np wujka, ktory sie w troche bawil, ale to naprawde niebezpieczne. raz np. podswiadomie gwalcic mojego tate, nie dosc, ze niezle oberwal, to jeszcze na dodatek ciocia sie z nim rozwiodla.

Gość koszykara
Słyszałam że wywoływanie czyjejś podświadomosci to manipulowanie. Pojawiają się takze sytuacje gdzie nie da się odwołać osoby którą sie wywołuje i nie wiem dlaczego tak sie dzieje to mnie zastanawia najbardziej może ktoś wie co ma na to wpływ?

Gość z innej planety
Nie rozumiemy sie. Ja pisze o seansach/sesjach jakie robil Freud. Docieranie/wywolywanie podswiadomosci w celach leczniczych. Ty piszesz zupelnie o czyms innym. Mialas na mysli seanse spirytystyczne, prawda? To tez co innego i tez sie w to nie baw.