Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grrar

Jak to denerwuje.

Polecane posty

Gość Grrar

wchodze na nk oczywiście wszystkie fotomodeleczki już dawno zaliczyły photoshopa. ludzie co się stało? no mnie szlag trafia jak widze zdjęcia przerobione jak się nie jest fotogenicznym to po uja wrzuca się fotki :P sąsiadka ze skoliozą kręgosłupa nogi ma krzywe jak gałęzie a komentarze; mhhmm ;* sexiii, ulalal ale z Ciebie laska... znajoma- szpary między zębami jak na żetony oczywiscie na każdej focie usta w tajemniczym usmieszku... No ale teraz przynajmniej rozumiem Vinciego... znajoma- ja mam wzrost 175 i waże 61, ona ma 163 i waży 70 i niech mi to ktoś wytłumaczy jak to się stało że że nagle w 3 dni schudła ponad 10 kg? bo na focie to modelka :P takich przykładów mogę podawać a podawać :p ludzie to na prawdę widać... dajcie sobie spokój z przerabianiem fot przecież znajomi widzą was na co dzień... jak sie wstydzicie ciała albo całej siebie to po uj fotki wrzucacie?

Gość guu
odświezaam

Gość ja tam usunelam
ostatnio tam konto i jestem zadowolona

Gość guu
no o przerabianie fot żeby były łądniejsze... jak ci sie fota nie podoba to ją wywal a nie kombinujesz z retuszem... trafia mnie jak widze te komentarze że są piekne kiedy tak na prawde są pospolite czy nawet gorzej