Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka blondyneczka xxddd

ALE MI SIE MIŁO ZROBIŁO!!!!

Polecane posty

Wracałam autobusem do domu i przez pół drogi gapił się na mnie fajny chłopak kątem oka go widziałam a jak się na niego spojrzałam to się tak ładnie usmiechnął :) w końcu po 15 minutach nie wytrzymałam i powiedziałam mu że mnie krępuje a on do mnie że "jeseś sliczna i masz piękne włosy":) tak mi się miło zrobiło:)

no jasne że poprosił :)

Gość malutka bIondyneczka xxddd
tylko przekręciłam chyba jedną cyfrę i dałam nie ten :(

"Nie pamiętasz swojego numeru telefonu ?" Co się głupio dziwisz, kolor włosów ją do tego obliguje :D

O rany, ja zawsze jak jakiś koleś obcy się do mnie uśmiecha albo sie gapi to zaraz odchodzę, żeby zaraz do mnie nie podchodził ;/ Czy nie widać po mnie, że mam chłopaka? :] Ale doceniam, ze są faceci, którzy nie wstydza się poderwac dziewczyny, wiec zawsze odpowiadam, że miło mi, ale mam chłopaka :P

Gość aiaiaiiaaiaiiaaiia
zdroszcze

Gość vodka
Ludzie to kukły, ktorym niezwykle łatwo poprawic czy zepsuc humor. Wystarczy pociagnac za sznureczek i poczucie wartosci albo legnie w gruzach albo wzrasta do nieokreslonych rozmiarów.

Gość głupia blondynka aż żal

Gość vodka
tak, rowniez.

Gość bez pardonu
wredzioszek to taki tepak ze szok,dno i pol tony mulu.niestety uwaza sie za mistrza cietej riposty.no coz,glupek zwykle nie wie ze jest glupi....w sumie nie ma sie co dziwic ze spedza cale wieczory na kafe-kto chcialby malolate z pustym podejsciem do zycia.....

"wredzioszek to taki tepak ze szok,dno i pol tony mulu.niestety uwaza sie za mistrza cietej riposty.no coz,glupek zwykle nie wie ze jest glupi....w sumie nie ma sie co dziwic ze spedza cale wieczory na kafe-kto chcialby malolate z pustym podejsciem do zycia....." a gdzie Ty zakompleksiony prysztaty onanisto przeczytałeś, że ja się uważam za mistrza ciętej riposty? weź spadaj na kwaśne muły :D