Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Al Ganonim

co mam myśleć?

Polecane posty

Gość Al Ganonim

Chodzę z dziewczyną troszkę ponad 7 miesięcy. Wszystko było ok do pewnego czasu. Zaczęliśmy się kłócić. Raz doszło nawet do zerwania po którym wróciliśmy do siebie w tempie błyskawicznym. Teraz ona zakładając, że nazwiemy ją U twierdzi, że nie chce ze mną być lecz na drugi dzień powraca do tego, że chce i tak w kółko. Powiedziała mi, że ma dość kłótni i przez to tak się dzieje. Chociaż w sumie nie w tym rzecz. Dzisiaj odprowadzając ją do domu (może zdziwicie się, że odprowadzam ją, lecz ona nie zabrania więc idę i przy okazji mam szansę na rozmowę) powiedziała mi żebym dał sobie spokój i że chociaż ona mnie kocha to nic z tego nie wynika po czym gdy poprosiłem ją o przytulenie chociaż a potem o buziaka w polik to ona zrobiła to z uczuciem i zamiast w polik to złapała mnie za twarz i przytrzymując pocałowała w usta. Co mam o tym myśleć? Nie ukrywam, bardzo mi zależy i chcę by to wszystko się ułożyło lecz nie wiem jak odebrać jej zachowanie. Jedno jest pewne. Kocha mnie. Co mogę w tej sytuacji zrobić? Proszę nie pisać od razu o uciekaniu od niej bo to jest opcja ostatnia jaką bym wybrał. Proszę o poradę.

Gość Al Ganonim
odświeżam.

Gość nocny doradca
weź to streść

Gość to nie uciekaj jak nie chcesz
tylko mecz sie z wariatka. P Ja bym spieprzała czym prędzej. Ale jak lubisz sam nad sobą się znecac to ok. Jedni zbierają znaczki inni rybki....

Gość Al Ganonim
rano spotkaliśmy się. było ok lecz potem nagle był znów kryzys i nie dała się nawet złapać za rękę lecz nie miała nic przeciwko bym poszedł z nią na miasto i odprowadził ją potem do domu choć ciągle mówiła mi, że nie chce ze mną być po czym powiedziała, że mnie kocha. na końcu zdecydowała się na podanie mi ręki, zgodziła się na przytulenie, pocałowała mnie z własnej woli w usta. nie wiem co mam myśleć ale i tak i tak bardzo mi na niej zależy i chcę z nią być.

Gość Al Ganonim
odświeżam poraz kolejny bo to pilne.

Gość skoro pilne to odpisuję
jestes cwelem gwałconym przez ojca w odbyt

Gość Al Ganonim
kolejny raz odświeżam i bez głupich postów.

Gość aniaaniaaniutek
Bawi się Tobą ,pewnie przeczytała jakieś Cosmo lub inny badziew i testuje to terasz na Tobie...Weź na wstrzymanie i pomilcz dzień, albo dwa to przyleci z podkulonym ogonem:P