Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sam niewiem 34343

Czy to normalne

Polecane posty

Gość sam niewiem 34343

Mam 29 lat i Kiedys chcialem sie chajtnac z ta jedyna i wydawalo mi sie ze mam taka.Ale od kiedy ona zrobila mnie w konia z innym. Poszedlem w swiat i poznalem zycie a przedewszystkim mnostwo kobiet.Sam mieszkam z 2 wspoloaktorkami teraz i jeszcze dotego poznaje inne kobiety bo jestem osoba dosyc towarzyska.Kumpli prawie nie mam. I teraz zglupialem bo nie mam ochoty na zadne stale zwiazki czy sluby. Cholernie zmienil sie moj swiatopoglad na zycie. Czy to normalne ?

Gość sam niewiem 34343
Ale niby jak ? Ciagle u kogos siedze albo ktos u mnie.Ciagle gdzies wychodze. To niby jak mam byc z tv a psa nie mam

znajomi z czasem odejdą, pozakładają rodziny.... wtedy i Tobie się zechce :) A psa sobie pewnie kupisz, bo Ci zacznie być samotno ;)

Gość sam niewiem 34343
Jak narazie nie widze zeby ktos sie odchodzil a znam tez panie po 30tce ktore ladnie imprezuja.Mieszkam w duzym miescie gdzie sporo osb sie bawi. Robie co chce i chodze gdzie chce.Malzenstwo mysle nie jest problemem ale moje pytanie brzmi po co ? Czy to komus potrzebne ? kiedys by bylo to do nie pomyslenia i to jest dziwne

Gość fsdfsd
Koleś ale ty nudziarz jesteś. nie masz ochoty na stałe związki, to nie. Twoja sprawa, ale po cholerę zakładasz temat w związku z tym ? Równie dobrze mógłbyś założyć temat, że nie lubisz zielonych skarpetek i nie wiesz dlaczego. ;)

hehehe ... zobaczysz z czasem. Może nie rok, nie 2. Jeszcze 3 lata temu nie miałam znajomych po ślubach.... teraz nie mam, takich którzy nie mają dzieci ;) wszystko się pozmieniało

Gość sam niewiem 34343
Ludzie ja sie tylko pytam .Przestancie sie bulwersowac. Mam 2 fajne wspolokatorki w tym obie maja chlopakow i tez baluja sa w podobnym wieku i nieslyszalem zeby palnowali malzenstwo poprostu sa w zwiazkach jak po slubie wlasciwie.Dobrze sie dogadujemy. Chyba rozumiem moze to chodzi od towarzystwa i podejscia osob do zycia.

Gość sam niewiem 34343
no cóż, to będziesz starym kawalerem.... A przepraszam - starym SINGLEM Mozliwe ale to co po uzywam bedzie moje ;) Dobra sam sobie odpowiedzialem chyba na pytanie . ok pozdr

Gość sam niewiem 34343
Marysia czy ty masz jakies kompleksy ?

Gość sam niewiem 34343
Tak mi sie wydaje cos .

oj oj oj..... skoro pytasz na forum "Czy to normalne?" tzn. ze podświadomie za takie to nie uważasz. :)

Gość Maryska nie dorabiaj
moze uslyszal od jakiejs religijnej matrony , ze tak jest zle i niemoralnie i teraz chce to sprawdzic a ty tu z wielka psychologia wyjezdzas.

eeee.... ja po prostu próbuje wytłumaczyć chłopakowi, że za 3-4 lata będzie z psem gadał ;)

Gość sam niewiem 34343
Dobrze marysiu biore slub zrobie dzieci a za 2 lata sie rozwiode i bede placil alimenty. Czy teraz dobrze wedlug tradycji ?

nie o to chodzi. To Twoja sprawa, nic na siłę. Ja tylko ostrzegam jak mogło by być. Z czasem weźmiesz wszystkie za i przeciw i zdecydujesz.... ja wyraziłam swoje zdanie, i tyle... Kiedyś miałam podobny stosunek do życia... z czasem bardzo się to wszystko zmieniło :) p.s. nie zakładaj z góry niepowodzenia :)

Gość gfhggfhhgf
Jak z góry zakłada się rozwód, to ok ;) Można być z kimś i żyć na kocią łapę przecież.

z czasem dni będą takie same... praca, impreza, praca, impreza... zechcesz nadać życiu głębszy sens :)