Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .alice in chain.

bruk dzisiaj znowu przespala sie z ridzem

Polecane posty

Gość .alice in chain.

a najlepsze jest to, ze swoje kurewstwo zwalila na tabletki, ktore wziela :D:D:D :classic_cool: ten serial jest boski

ona to sie tam z całą rodziną foresterów przespała, smutno jej pewnie że każdego już zaliczyła i teraz zaczyna od nowa od ridza chciałabym poznać człowieka który do tego superanckiego serialu pisze scenariusz:D

Dzisiaj? Numer z tabletkami to był w zeszłym tygodniu chyba. Teraz się to rozwiązuje dopiero :D Bo Nik się dowiedział, tzn. Bruk mu powiedziała, co wydarzyło się pomiędzy nią a Ridżem!

Gość .alice in chain.
teraz niby jest z nickiem, notabene bratem ridza:classic_cool:. i lalam ze smiechu jak zaraz po tym jak bruk wyznala nikowi ze spala z ridzem, blagala go, zeby sie z nia kochal. czaicie to? :D

Gość nie wiem kto pisze
ale chyba od czasu do czasu bywa w wariatkowie na podleczeniu...

Gość .alice in chain.
no tak, tam akcja rozwija sie tygodniami :classic_cool:

ja ostatnio oglądałam ten wspaniały serial ponad rok temu pod przymusem przy obiedzie jak jeszcze mieszkałam z rodzicami, ale jestem pewna że teraz jak bym obejrzała jeden odcinek to bym wiedziała co się dzieje;) tam akcja jest tak zawrotna że uhuhu ale bruk to pewnie zaliczyła z 10 czy może nawet do 20 dobiła dla mnie to niepojęte jak można z własnej nieprzymuszonej woli oglądać to cudo:D

Z nudów człowiek robi różne rzeczy :P Zwłaszcza, że czas emisji wypada na godziny popołudniowe :P A wychodne jest wieczorem zwykle :P

Gość nie podoba się to nie oglądać

Gość .alice in chain.
dzisiaj ogladajac bridzet mialam wrazenie, ze niedlugo wiekiem dogoni swoja matke :D jak to jest, ze starzy sie nie starzeja a mlodym w ciagu roku przychodzi 5 lat? normalnie dzieci bruk powinny miec teraz gora 15 lat! cuda niewidy dzieja sie w tym serialu :classic_cool:

co za serial przecudnej urody, co ta Bruk ma między nogami, że wszyscy głupieją na jej punkcie, nawet Stefa by ją chętnie przeleciała....

Nie wiem do końca czemu, ale lubię Bruk :) Fakt, że przerżnęła całe stado Forresterów, ale każdego w swoim czasie kochała, także to był seks z miłości (powiedzmy) :D

Gość .alice in chain.
nie napisalam, ze mi sie ten serial nie podoba! uwazam, bije na lopatki niejedne komedie! od razu humor mi sie poprawil jak obejrzalam dzisiaj ten odcinek ;)

Dokładnie, też się zastanawiam co ona ma w sobie takiego, że każdy facet, który ją pozna, wcześniej czy później zakochuje się w niej? :D Albo chociaż ma z nią seks udany ;)

Gość .alice in chain.
hehehe zgadza sie hailie :D:D:D

Mówcie co chcecie, ale wiele kobiet chciałoby mieć chociaż w połowie takie branie, jak Bruk :P

Gość .alice in chain.
Bruk Logan Forrester – jedna z głównych bohaterek Mody na sukces. Blondynka, wygląda na 30 lat, lecz tak naprawdę ma ich 50 (cóż znaczą dobre kosmetyki...) Jest matką Rika i Bridżet, jej największymi wrogami są Stefa Forrester i jej synowa, Amber. Jej hobby to sypianie z Forresterami. Przespała się z Erykiem (z którym ma dzieci), oraz z jego dwoma synami: Ridżem (jak ja jej zazdroszczę!) i Tornem (współczuję jej, bo to burak). Ostatnio wdała się w romans z Dikonem, mężem swojej córki Bridżet, z którym jest w ciąży. Urodziła kolejne dziecko i teraz jest znów w ciąży z Nickiem przyrodnim bratem Ridża który przespał się z nią na wyjeździe do Puertovista pod pretekstem pocieszenia jej. Nareszcie wszystko wyszło na jaw! Okazało się, że wredna mamuśka Nika ukrywała przed wszystkimi, że to Ridż jest ojcem dziecka Bruk! Mały Forrester otrzymał oczywiście oryginalne imię po tatuśku i tak oto jest Ridżem Juniorem, a Bruk i Ridż są szczęśliwi, tym bardziej, że Stefa jest zła. :classic_cool:

Ridż jest paskudny:o Torn i Nik też. Stary Eryk tym bardziej :P